Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Laďko, není to pravda, rozhodně ne absolutní. Moje maminka vždy mé partnery vychvalovala a teprve po rozchodu s nimi tvrdila, že od začátku věděla (a říkala mi, což fakt nebyla pravda), že on je ten pravý.

Nejprve si uzdravte bolavé srdce. Splňte si sama sobě svoje přání a užijte si je ... sama v sobě a pro sebe.. naučte se mít sebe samu ráda a být sama ... 7ní to jako učebnicová fráze, ale naučte se neohlížet, nesrovnávat, nelitovat (ani sebe ani let, která teď vnímáte jako ztracená). Mně pomohlo, že jsem si řekla, že už si nenechám ubližovat. Že případný další vztah bude "všechno nebo nic", protože s horším než vším, to budu raději sama. A vyšlo to.

A pak, třeba nakonec poznáte toho pravého. A věřím, že k tomu se objeví i Vámi vychovaný syn. Držím Vám palce i pěstiV

0 0
možnosti
Foto

Vy se v tom pořád dokola babráte. Akorát si tím ubližujete.

0 0
možnosti

ono je to paní Šárko ještě stále hodně citlivé, sice už méně, ale bolavé o je ...Snažím se v tom mocse neplácat,ale stačí nějaká byť milá vzpomínka a mám oči plné slz. Prostě prázdná láskyplná náruč...

0 0
možnosti
Foto

Tak jste si to všechno hezky shrnula a odpověděla si.

Na závěr stejně, ale doufáte v něco co je asi nereálné.

0 0
možnosti

Uvidíme - Já mám času dost!

0 0
možnosti
Foto

Hlavně, Laďko, už nikdy neposlouchejte...(a se vším respektem k ní, ani tu mámu). Jen sebe. Už na to máte věk i zkušenosti.

0 0
možnosti
Foto

a mimochodem...ani mámy nemají vždycky pravdu.

1 0
možnosti
ES

Nádherný blog!!!VR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik