Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karel Gott je jeden z pokladů Země České...;-D;-D;-D Výkladní skříň komunistů. Jak říkal spisovatel Kundera " idiot hudby "

0 2
možnosti
VV

Lze jen napsat je mi lito.

1 0
možnosti
Foto

Nemám jedinou Gottovu desku, přesto, kdykoliv hraje v rádiu, nepřepínám, na rozdíl od jiných, jako je Vondráčková a další. Prostě, hudba Karla Gotta neurazí, jeho hlas je příjemný na poslech což je u hudby to hlavní.

2 0
možnosti
JR

J68a65r22a 37R11a51n56k

28. 10. 2015 2:13

Asi ano, ale ve veku, kdy jsem odjela pro mne znamenaly vice hlasy z radia Luxembourg a pak jsem diky tatovi zahorela pro jazz a ve Svycarsku to byla balada, festivaly a kazdou chvili, nekdo znamy prijel, ta jmena dnes nikomu nic nebudou rikat, ale Monty Alexander a ruzni jini. Dnes z tech zijicich (Monty zije a je krasavec), se mi urcite vice libi hlasy Stevie Wonder, Bob Dylan, Aretha Franklin, Neil Young, Chuck Berry, Bruce Cockburn, Joni Mitchell, Bryan Adams, Nelly Furtado a moji dva oblibeni: Leonard Cohen a Buffy Sainte-Marie - nez Bozsky Kaja.

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik