Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

K68a36r86o22l 80P93e32t31e97r

28. 11. 2014 12:58

Tak, pestúnska starostlivosť na rok a potom šmitec je zločin. Nemá to žiadnu logiku je je to v rozpore so záujmom dieťaťa a potrebami jeho citového vývoja. Pokiaľ by molo dieťa striedať ľudí po roku povinne zo zákona /ak sa nemôže vrátiť do svojej rodiny/ je to poškodzovanie dieťaťa. Pani v reakcii na to napísala: "Ale je to můj názor a zákony jsou jistě podloženy nějakými důvody, proč tomu tak musí být!" Toto nie je pravda sú zlé zákony, ktoré robia minimálne nekompetentný ľudia /Macala? Čím je prechodka max na rok podložená? Cieľom poškodzovať dieťa?/ a veriť, že to má nejaký vyšší dôvod...no nemá,ale prúser je v tom ak uveríme, že tí iní, ktorí k tomu nemajú žiaden vzťah - k deťom, rodine, pestúnstvu a sú necitliví, nerozumejú tomu, píšu zákony s väčším právom ako by ste ich napísali vy.

0 0
možnosti
ZB

Dítě sice není štěně, ale štěně je taky živý tvor a proto srovnání "dítě není štěně, aby se odložilo do útulku" neberu. Co je potřeba vštěpovat je, že žádný živý tvor není hračka , má své potřeby a pocity a vyžaduje starostlivost, když jsme se již na to dali.

Ostatně, domácí mazlíci právě dělají to, po čem voláte - vychovávají dítě k odpovědnosti.

Možná by si to měl nejdřív každý zkusit s tagamoči .....

2 0
možnosti

No právě:naučit  od dětství k odpovědnosti za ZA VŠECHNY živé tvory. Za odložení psa do útulku se nikdo nepotrestá. Potrestá se až za týrání zvířete. 

Takže když si pořídím živého tvora, pořídím si ho s tím vědomím, že se o něj musím starat a že to opravdu není jenom hračka...

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik