Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Hodne muzu se rado mazli. Najdete je! Preji hodne stesti.

0 0
možnosti
ES

Znate knihu, Hodne holky se dostanou do nebe, zlobive kam chteji?

0 0
možnosti

No právě. Já byla moc hodná....a kam jsem se dostala

0 0
možnosti

No když jsem tento článek v podvečer psala vůbec jsem netušila, že se dnes večer rozejdu s partnerem, kterému jsem téměř deset let vychovávala syna a starala se o domácnost. O doteky byla nouze, když jsem si o ně řekla, prý se tak bude chovat až to tak bude cítit. No, prostě jsem naletěla. Hodné holky to mají opravdu těžké.

0 0
možnosti
ES

Myslim, ze to poznate uz na zacatku vztahu. Musite vedet, co od nej cekate. A nebudte zase tak moc hodna! Clovek ma mluvit o svych potrebach. A ctit je.;-)

0 0
možnosti

No když jsem tento článek v podvečer psala vůbec jsem netušila, že se dnes večer rozejdu s partnerem, kteremu jsem téměř deset lwt vychovávala syna a starala se o domácnost. O doteky byla nouze, když jsem si o ně řekla prý se tak bude chovat a a až to taj bide cítit. No, prostě jsem naletěla. Hodné holky to mají opravdu těžké.

0 0
možnosti
ZH

Samozřejmě, že za vše může muž, jak jinak... ;-D

Dle jiných studií (i mých praktických zkušeností) muži nepotřebují zdaleka tolik fyzického kontaktu jako ženy. A ženy si často neumějí říct, že potřebují třeba obejmout. Místo toho se naprčí (muž to sám nepoznal, šupák jeden bezcitný) a muž netuší - a často ani nemá šanci pochopit - proč. V takové situaci to muž řeší po svém - ignoruje, podceňuje, případně zesměšňuje.

Můj závěr je tedy opačný - mohou si za to ženy samy. :-P

1 0
možnosti
ES

Máte pravdu. Ale spoustu lidí žije samo. Co s tím? Lepší, než partner, který nepohladí. Duši můžeme pohladit i jinak. Málo lidí hladí, ale pohlazení mají rádi všichni. Dej, dostaneš. R^V

0 0
možnosti

no, když ani oi dávání nebyl zájem? Měla jsem pocit, že jsem prašivá!

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik