Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Má být dáma ve společnosti nalíčená?

Jistě ano.

A kdy se to líčení má naučit?

Podle mne nejlépe v době, kdy je ještě malá holka. Na základní škole je to nejlepší. Pár zaběhne do extrémů, párkrát se zmaluje jak štětka, párkrát se jí to vůbec nepovede - ale nakonec se to naučí a až bude dospělá, bude na plesech a recepcích a v divadle a všude jinde, kde se dámy vyskytují, vypadat krásně a přirozeně.

0 0
možnosti
MR

Na základce?Nebo jste to myslel ironicky?V tom případě se omlouvám.Dnes bohužel většina i hodně malých holek vypadá jako staré pedály,i se tak chovají.A ne,nemluví ze mě závist,že mi není 12......................

0 0
možnosti

I78v94o 74Ž16á69č28e59k

3. 7. 2014 1:17

Od nepaměti si starší lidé stěžují, jak je ta dnešní mládež zkažená. Jak to, že ještě existujeme, když jsme čím dál tím horší?

1 0
možnosti
ZS

Já nevím, jestli jsou to zranitelné děti, snad by mi ani nevadily pestrobarevné účesy na dutých hlavinkách, zmalované ksichtíky a umělé nehty, ale ten slovník!!!

Váš blog ve mně vyvolal vzpomínku na našeho němčináře, který v 1. ročníku gymplu pravidelně posílal umýt jednu studentku. Hm, dneska by se u toho umyvadla vystřídala skoro celá třída.;-D

0 0
možnosti
JC

Snad jen k erárnímu mýdlu bych přidal láhev ředidla, ať to líp pouští ;-D

0 0
možnosti
Foto

I když se maskují jako zrůdičky jsou to opravdu jen zranitelné děti, které hledají vzor, chtějí obstát a touží po obdivu. Ve světě, který vulgarizuje všechna tajemství.

2 0
možnosti
JC

V tomhle věku mi to přijde přijatelnější (coby hraní si na něco) než když jim to zůstane do pozdějšího věku, kdy se se svou vrstvou šminek a hm... děvkovitou visáží ztotožní... To bych lezl po zdi (a ne po vzoru Jana Dlouhého blahem, nýbrž ve snaze utéct) ;-)

Nicméně souhlasím, taky to nechápu...

0 0
možnosti
MR

:-) tak mi to pripomina stare zlata padesata leta, kdy souzky ucitelky kontrolovaly nehty holkam na zakladni skole, kdyz si "udelally" oci ta si je zakryvaly ofinou, jelikoz si musely sminky smejt. Inu jak se ta doba meni :-)

0 0
možnosti