- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je škoda, že to vidíte takto a ne v celém kontextu. Nicméně za to rozhodně Pražáci nemohou. A ještě je škoda, že tato problematika by si zasloužila jít hlouběji do tématu. Jinak je fajn, že o tom píšete.
Souhlas, jen s názorem na Pražáky se lišíme. Šmejdi a zloději mohou být všude, když není kontrola, využijí toho, aby šidili a vydělávali. I ve středivěku se tak dělo, ale za zlodějnu se sekali ruce, máčeli je ve Vltavě.
V době socialismu byly tzv. ČS normy, podle kterých se smělo vyrábět i kontrolovat jejich doržování. Kdo tehdy pracoval v potravinářství, tak to znal. Ale sortiment výrobků byl malý, inspekce státní, hygienici i veterináři snáze stačili kvalitu uhlídat.
Nyní máme veliký výběr potravin i z dovozu, samozřejmě namátkové kontroly vše nepodchytí. Nakonec každý stát má jiný systém kontrol potravin. Po roce 1990 se mnoho kontrolních laboratorních pracovišť zrušilo ke škodě jakosti potravin. výrobků. Takže bohužel někdy nevíme, co konzumujeme, ale máme víc na výběr !
Ono vydělat na stát taky není jednoduché.
Když jsem viděl televizní záběry, kterak doslova táhnou na provaze! Nebohé, nemocné zvíře s dobrotivým pohledem v pokleku - Nic nehraji, tak mi zabylo zle! Tužba Mamonu je šílená! Zároveň, apoliticky - lehce upozorňuji, na nesmyslnost EET! Ty byly přece zřízeny v restauracích, za Jasným účelem. Aby se prostředí narovnalo a nešidilo! Pražáky bych nevinil - proč? Dokonce se může stát, že onen Restaurater je nevinej! On má Dodací list s Argentinským masem + Zničenou pověst! Prokazuje se, že EET nic neřeší - Kdo chce šidit - Pokračuje. Tedy vzhůru na 3+4 vlnu, s vyjímkiou zdražení prací řemeslníka - To opět nic nepřinese!
Hm..tak argentinské hovězí na jídelním lístku byl jen překlep...
Takže jste to odhalila: za všechno můžou Pražáci! To je na nobelovku.
Zapomněla jste přidat kavárníky a lepšolidi.
Já mám stejně geniální myšlenku: za všechno můžou vidláci, protože nám dodávají zkažené potraviny!
Pane Alexo, souhlasím s Vámi. Jenom naprosto nechápu, kde se vzal ten šílený název "lepšolidi."
Ty restaurace zavírají úplně jiné instituce než čoi, ale což, je třeba honem si pospíšit a do restauratérů kopnout, u Vás jsem to úplně nečekal. Jasně, zelináři, řezníci a hospodští.... asi Vám ušlo, že socialismus dávno skončil, věřte, že v tomto oboru se peníze dělají úplně stejně težko jako kdekoli jinde.
jo, aještě pražáci, tak to je jasný