Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Já mám 170 cm a 105 kilo, pomalu se těch kil navíc zbavuju a rozhodně bych o sobě neřekla že jsem plná...ano, mám pětky prsa a docela hezký zadek, ale NIKDY!!!!! bych o sobě neřekla,že jsem PLNÁ...zní to strašně uboze, taková výmluva. Prostě jsem tlustá, jak tu někdo píše, vorvaň, no a co? Nazývejme věci pravými jmény a bude nám líp.

2 0
možnosti
Foto

J72a91n98a 45M16a64j62o73v51á

21. 2. 2014 11:51

Kašlete na výšky, váhy, okluzní fronty a rosné body. Štěstí je prostě teď a tady a je mu úplně jedno ve které velikosti trička si ho budete užívat.

Někdo je malý, někdo velký, někdo tlustý, někdo tenký, někdo hodný a někdo jedovatec, někdo má rád buchty, někdo řízky a někdo baští semínka. Ať si to každý prostě dělá, jak je mu ctěná libost.

x

A...proč ztrácet čas s jedovatci? Jestli je v tomhle jejich štěstí, ať si ho užijí. Nejlépe bez jakékoliv vaší časové či myšlenkové přítomnosti. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Spousta lidí s nadváhou si vymyslí nějakou omluvu nebo spíš výmluvu. Jednou jsou to rodinné dispozice, jindy hormonální poruchy atp. Většinou říkají, že skoro nejedí... Ale nikdo mi nevymluví, že i v tomto případě platí zákon zachování hmoty a energie - zkrátka ze vzduchu sádlo nevzniká ;-D

2 0
možnosti
PP

R^ sice znám spoustu případů s poruchou štítné žlázy, ale taky vím, že se to dá stabilizovat a víceméně si udržet "normální" váhu, jen se ale musí chtít.

A nějaké to NO A? tvrdí (píší) vždy ti, co s tím nic nedělají a ani dělat nechtějí.... jinak by vlastně ani neměli potřebu se obhajovat ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ladislavo, tohle bych neřešila. Znám spoustu rostlých ženských, který se "uměj nosit," ale ve svým vnitřku jsou prázdný nádoby.;-)R^

0 0
možnosti
PP

;-D to jste autorce ale moc nepomohla ...

0 0
možnosti
Foto

A nejhorší je, když si takový vorvaň myslí, že může nosit legíny.

1 0
možnosti
IM

od kolika kilo je to uz vorvan ?

0 0
možnosti
JD

když měřím 180 čísel a vážím 110 kilo tak jsem prostě vorvaň :-/  .

3 0
možnosti
Foto

tak si zajdi za nějakým nabušencem s těmito parametry do posilovny a on ti to vysvětlí

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik