Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

"Odpadlo i takové to zadostiučinění z toho, že někdo doslova na koleně dokázal udělat něco, čím ohromil okolí."

Myslím, že jste to vyhmátla R^ Jenž do jisté míry potřebuje "ohromovat" každý. Ale když neumí takhle, tak alespoň tak, že venku něco poláme či rozbije nebo uráží v diskuzi na blogu...

0 0
možnosti

Obě profese jsou nesmysl. Měl jsem ve schránce inzerát "hodinového manžela" a nabízené služby v podstatě odpovídaly stavební firmě. Žádné sestavení nábytku nebo zapojení elektroniky, ale malířství, drobné stavební práce a dokoce i větší práce jako přestavba jádra s autorizovaným projektem. Zapojení elektroniky obvykle nabízejí obchody s elektronikou (případně dodavatelé telekumikačních služeb) a sestavení nábytku zase obchody s nábytkem.

No a na to Vaše vaření, žehlení a uklízení také existují specializované firmy. Uklízečky byly vždycky. Prádlo musíte donést na provozovnu, kuchařka vaří u sebe, ale má rozvážkovou službu. Kromě známé pizzy se rozváží i běžná hotová jídla. Anebo zajdu do podniku a dostanu kompletní servis.

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik