Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím. Ale kupujeme vinnou klobásu v supermarketech (dvou), a nikdy se nestalo to, co popisujete. Ostatně, jestli je "jedlá" lze poznat již od pohledu. Naposledy jsme jí měli v sobotu, a byla perfektní.

Asi to chce zkušenost:-)

0 0
možnosti
Foto

Být kg za 60 Kč, svedl bych to na hamižnost českého zákazníka. Sám když vinnou kupuji, řídím se cenou a musí být nad 110 Kč/kg , což ta vaše byla. Kolikrát si říkám, čemu že to říkáme vysoká životní úroveň. Maso není masem, mléko mlékem, uzeniny uzeninami, zelenina zeleninou, můj autoopravář mi radí s tím mým 15 letým autem jezdit dál, protože ty nové jsou nekvalitnější, dokonce už ani zima není zimou;-). Nechápu za čím se sem ti přivandrovalci ženou.

0 0
možnosti

I38v54o 11Ž59á90č56e47k

22. 12. 2015 13:01

No, tak já nakupuji převážně v super/hyper a přesto se mi daří převážně nakupovat maso, které je masem, mléko, které je mlékem atd. A můj šéf si nedávno koupil nové auto a on, na rozdíl ode mě, autům rozumí.

Je to v lidech - kdo si umí vybrat, ten si vybere.

0 0
možnosti
LN

...chlast to nevyřeší,,,zkuste se ale zamyslet nad výběrem dodavatele klobás....

3 0
možnosti
ŠM

no,napřed si zopakujte shodu podmětu s přísudkem ;-)

a potom si vyrobte VK doma....děláme to tak už 20 let a když si mám koupit u řezníka,tak jedině v Přelouči u Rozkošných, umí ji skvěle a nešidí ji..a je vždy čerstvá.

0 0
možnosti
Foto

Měla jste uvést jméno toho marketu a varovat tak ostatní ... jinak to budou prodávat dál.

0 0
možnosti

I80v58o 94Ž15á38č13e48k

22. 12. 2015 5:46

Osobní zkušenosti jsou někdy nepřenosné. Může se stát, že tady vyjmenuji některé své oblíbené výrobce a výrobky a vzápětí mě někdo sepsuje, že si to koupil a poblil se z toho. A to platí samozřejmě i naopak pro negativní reklamu. Jsou holt věci, na které musí každý přijít sám.

0 0
možnosti
Foto

Lado, celkem dobrý blog, ale...? Když máte na něco chuť, jako já dnes na bramborák, konejte a nezvracejte a hlavně nepomlouvejte. Je to Vaše rozhodnutí a já si na závěr mohu akorát říci: vole... ;-DV

0 0
možnosti
Foto

Oproti oněm hrdým západo a jihoČechům, my co jsme odkázání na hyper-supermarket v Praze, musíme dodržovat jedno pravidlo: držet se toho, co máme vyzkoušeno a i to neustále prověřovat, než to dáme na společenský či rodinný stůl.

Já jsem si asi před rokem koupil u soukromníka na ochutnávku právě tu vinou klobásu a skončila v koši taky.

Od té doby se držím osvědčené nabídky nejmenovaného hypermarketu a pokud se nepohorší, budu tam nakupovat dál.

1 0
možnosti
Foto

P.S.: Tyhle gaunery neřešte alkoholem. Do půl roku by z Vás byla alkoholička.

2 0
možnosti
VV

Budiz Vam to varovanim. Tu hnusnou vinou klobasu urcite vyrabi nekde v Holandsku na prani ceskych spotrebitelu. Tady v nejmenovanem zapadoceskem mestecku ji prodava reznik Herejk a je vyborna, stejne jako kdysi.

1 0
možnosti

Taky máme tady v nedalekém jihočeském malém městečku vyhlášeného řezníka s vynikající sekanou a paštikou a vídeňskými párky, ale vinnou klobásu nedělá...škoda!

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik