Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Babička to měla naučit především maminku.

0 0
možnosti
JN

U nás v práci jsou dvě lékařky, mladé holky. Přestože mají vysokoškolské vzdělání, pozdravit neumí. Neumí ani odpovědět na pozdrav. A tím to začíná. O dalším jejich chování asi nemá ani smysl psát. Často mne napadne ono příslovečné "bůůůů".

1 0
možnosti
RC

slusnost nesouvisi se vzdelanim.

Mimochodem, o nekterych lidech se rika - on je uplne blbej, tak musi dlouho chodit do skoly

1 0
možnosti
Foto

Je to tak, jak píšete. Pozoruji to již dlouho a zvlášť tady ve vsi, kde se každý zná, je to o to smutnější.Vše je to o výchově.

0 0
možnosti
Foto

i já jsem byl vychován, že pozdravit je základní slušnost. Vštípil jsem to svým dětem a dnes to vštěpuji i svým vnoučatům.

Jenže ono i to slušné pozdravení je ošidné. Když na Nově hovoří reportér se sousedkou nějakého gaunera, tak obvykle slyšíme, že on byl tak slušný člověk a vždycky pozdravil.

Ostatně i já, když jsem vyhazoval za zahrádky tři cikáňata, která nám tam plenila jahody, uslyšel jsem slušné " na shledanou".

4 0
možnosti
JH

Moc hezky napsáno, stokrát lepší než ty mnohé, nenávistné výlevy zde. Máte plnou pravdu v tom, o čem píšete. Díky, jsem rád, že se ještě najde člověk, který přemýšlí jako já.

1 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik