Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

samozřejmě, že autorka úmyslně přehání, tak jak to prostě už ženské umí a takové ty přemoudré rady laikpsychologů padají na úhor a hlavně jsou zbytečné. Je to stejné, jako kdybych tady naříkal, že jsem coby podnikatel taky zlodějčit a nenechat se jen od jiných zlodějů okrádat a lpět hloupě na poctivosti. Jenomže žijeme to, k čemu jsme stvořeni. Jako já krást nedokážu tak autorka nebude nikdy mrchou. I kdybych se přinutil, vím, že radost by mi nakradený mamon stejně neudělal.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že realita není až tak nedobrá jak ji nastiňujete. Člověk má přece dobrý pocit, když může být nějak užitečný nejen sobě ale i jiným. Když vidí, že někomu udělá radost nebo mu nějak poradí či pomůže. Určitě jste takový pocit radosti a zadostiučinění mnohokrát zažila.

Samozřejmě že sebestředných vyžírků myslících jen na sebe a svůj prospěch - volky nevolky - není málo ale rozhodně takoví nejsou všichni. Není třeba se jimi vůbec zabírat, protože člověk nutně dojde k resumé a la: "jak je tento svět nespravedlivý."

Lépe je učinit něco pro to, aby byl člověk více spokojen sám se sebou a svým životem. Opravdu si myslíte, že vypočítavé "blond mrchy" musejí být nezbytně samy se sebou spokojeny? Má zkušenost říká, že je tomu spíše právě naopak:-)

0 0
možnosti
TH

T21e16r76e36z46a 63H67o30l13á

31. 12. 2013 15:41

a tomu se, milé děti, říká ČERNOBÍLÉ videní XD je mi vás líto, pokud si myslíte, že jste si SLUŠNÝM chováním zpacakala život, zatímco nějaké holky si ho skrze mrchovství učinily skvělým. Ono tam bylo patrně více faktorů, víme?

1 1
možnosti
MS

Opravdu se domníváte, že kdybyste byla blond mrcha a dnes měla výstavnou vilu, v garáži nejluxusnější vozy, jezdila na nákladné dovolené atd., že byste byla šťastnější? :-P (Nehledě k tomu, že jste vlastně Šťastná pořád)

3 0
možnosti
Foto

Také si myslím, že o tom to opravdu není...

0 0
možnosti
MR

Kdo má v sobě,že je blbej,tak ten se nepředělá............

2 0
možnosti
Foto

já bych to bnevzdával ... hoďte tam nějakou dietu a nabarvěte háro ... nikdy není pozdě bejt mrchou

0 0
možnosti
AJ

Tak že bychom začaly...dnes? Kdepak mám ten odbarvovač,,,,;-D

0 0
možnosti
Foto

N21e88l85a 50P84a64l40o74v35á

31. 12. 2013 12:34

Jé, Vy jste brunetka?

Vás jsem si vždycky představovala medově plavou - přírodní. :-))

0 0
možnosti
Foto

čiší z vás zloba...a to není dobrý rádce. Jako "bývalý hodný blbý" mám jinou radu. Je nutno získat sebevědomí založeném na vlastních hodnotách, ne na pouhém mínění okolí. A poté dle oněch hodnot fungovat, a to nekompromisně....někdy i tvrdě, je-li nutno. Být férový a úspěšný jde, jen nesmíte být měkká/ý. Ale nejen k okolí, hlavně k sobě.

Dogmatu o hodném blbém jsem věřil také dlouho....chyba byla jinde. Ve mě. Co hledat podobným směrem?;-)

6 2
možnosti

jejda, jaká zloba, o nějaké nadsázce jste fakt nikdy neslyšel?;-D

2 2
možnosti
IN

Pěkné ;-) .... mrcha ano, mladší o kg i roky ano, ale blond ne .... to není moje parketa :-P

0 0
možnosti
RH

Nevím, jestli je řešení stát se egoistou, ale žít svůj vlastní život můžete i nesobecky. Je otázkou, jestli člověk žije nesobecky protože prostě takový je, nebo jestli je egoista, ale zároveň slaboch..

3 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 883x
Kdo jsem? Obyčejná ženská, co téměř šedesát let hlavně vnímá svět kolem sebe a občas má pocit vyjádřit se k situaci ze svého pohledu.

Seznam rubrik