Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin V

14. 10. 2009 19:34
Pohádka o pohodě

I přijel makovec123 do pneuservisu, zima uhodila brzo a on chtěl gumy vyměnit. Technik mu řekl, že je to otázka půl hodiny.

Po hodině se makovec123 vrátil a auto ještě nebylo, musel chvíli čekat... Pak konečně jeho auto bylo slavnostně přistaveno chlápkem, který vypadal naprosto spokojeně a vysmátě, dokonce vypadal i trochu odpočatě!

I jak se makovec123 podivil, jen tři pneumatiky byli nové a jen dvě řádně nahuštěné! I zeptal se, pročpak? I odpověděl spokojený, neopruzený technik, to víte, cituji"smlouva je sice hezka vec, ale chtit do puntiku to co v ni je je dost zastaraly zpusob. dulezity je chtit po lidech aby sami do ty prace davali neco navic." a jako bonus tady dostanete panáčka MišelinkaR^ A ted pane makovec123 popojedte, stíníte mi signál pro aktualizaci postu na facebooku!R^

0 0
možnosti
W

wiki5.5

13. 10. 2009 23:58
kdyz 5 hodin neni v poradku

kolk hodin uz je?

0 0
možnosti
DM

makovec123

12. 10. 2009 21:15
bingo!

to je presne system ktery funguje napriklad u nas ve firme. s majitelkou firmy jsme v debatach dosli k tomu ze je stupidni hlidat jak policajt kdo kam chodi, jestli nahodou obcas nemrkne na xichtbook, idnes, neprecte si svy oblibeny blogy, ze takovej zamestnanec nakonec rad a bez problemu firme da nejaky cas navic, ze precijen uz neni doba kdy si v kanclu v osm rano zapisou prichod, v pul paty odchod.. ze v klidu, s obcasnym relaxem lidi dotahnou svoji praci do zdarnyho vysledku spis nez pod stresem a s pocitem ze je porad nekdo sleduje.. a vyplaci se. jediny weby ktery nakonec zamestnancum blokuju jsou vymejvarny mozku typu osud . cz, blisty a super . cz. ale to ciste z my osobni zlovule. ale jinak maji maximalni virtualni volnost, obchody kvetou a lidi jsou spokojeni (a jsem jeden z mala adminu v cechach kteryho maj lidi radi .o) ;-D

0 0
možnosti
MV

Martin V

12. 10. 2009 21:36
Re: bingo!

Jo vy nejste majitel firmy, ale admin. Opravdu chodíte do práce relaxovat a majitelka je spokojená? Již jste jí cvičně ukázal logy, jak dlouho kdo pracuje a kolik času stráví na internetu?

0 0
možnosti
RK

Radek0075

12. 10. 2009 20:53
Tak si tak představuju

Rosťu Starýho jak si vezme opraváře na pračku. Ten přijde, sedne si v obejváku, vyndá iPod a dvacet minut bude komunikovat po sociálních sítích. Pak se bude třičtvrtě hodiny šťourat v Pračce a nakonec si naúčtuje 500 Kč za každou započatou hodinu. Rosťa mu je rád zaplatí, není nad to když člověku opraví pračku příjemně naladěnej opravář:-)

0 0
možnosti
R

RostaStary

12. 10. 2009 21:12
Re: Tak si tak představuju

celkem jste mne pobavil :-) ale trochu jste vytrhl z kontextu, co jsem napsal. pokud by ten opravář spravil mojí pračku, dostal zaplaceno a pak napsal na FB "dneska jsem udělal už čtvrtou pračku, to jsem dobrej, co?" v čem to jeho zaměstnavatele poškozuje? možná že naopak, až bude chtít někdo z jeho FB přátel příště spravit pračku (nebo dokonce někdo z přátel jeho přátel), třeba si na něj spíš vzpomenou a on přinese do firmy kšeft. proto si myslím, že je to o nastavení pravidel a ne o paušálním zákazu.

p.s. a skutečně mám rád příjemně naladěné opraváře, je to celkem vzácnost, ne? :-)

0 0
možnosti
MV

Martin V

12. 10. 2009 20:29
Proč?

Pokud si chtějí užívat sociálních sítí, ať jsou na sociálku a nedělají to v zaměstnání místo práce za kterou jsou placeni.

Nevidím jedinný důvod, proč by měl zaměstnanec strávit pracovní dobu sledování FB, ICQ a nebo Twitteru, za to placen není.

Jak jste tolerantní k zaměstnancům Vy? Třeba já mám sociální síť pokecat s důchodcema v parku nebo s osazenstvem hospůdek, také mi to v pracovní době umožníte? jestli ano, zítra nastupuji:-)

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

12. 10. 2009 19:38
Proxy SQUID

a je vymalováno ;-D. Horší než kecálci jsou přílohy emailů. To je nátřesk na síť. A když se to předloží vedení za tři měsíce zpětně, bývá to šok ;-D

0 0
možnosti