Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

Zebin

12. 12. 2009 20:53
kde se ptali?

0 0
možnosti
ZV

fichifi

12. 12. 2009 20:16
Čeští

kluci. muži a chlapi jsou podle mého názoru docela fajn. Tři mám doma a neměnila bych za nic na světě.;-)

0 0
možnosti
JD

Draki

12. 12. 2009 19:01
Není to spíš názor "píaráka" než respondentů?

Na Prosebe.cz proběhl i obdobný "výzkum" percepce českých žen respondenty, podle kterého jsou prototypem českých žen Lucie Bílá a Tereza Maxová, nejhůře vyšly A. Hanychová, K. Jacques a I. Bartošová. České ženy by měly podle tohoto "výzkumu" myslet více na sebe než na jiné, být více sbevědomé a tak podobně - zkrátka to, co jim dnes a denně servírují všechny "ženské" časopisy... Autor článku nepíše nic bližšího o jednotce šetření, vypadá to na anketu, čili validita a reprezentativita mizerná. Samotná konstrukce dotazníku je podivná, má se zjišťovat "jaký je český muž (žena)", ale tato základní otázka není nikde položena ač by to jistě nebyl problém. Pokud se jednalo o výzkum s předem připravenými (spíše zavádějícími) odpověďmi, pak mě neudivuje, že se tolik respondentů sjednotilo např. na "pivu" nebo "Jyrkovi" Zajímavé téma, ale zpackaný, nereprezentativní výzkum, který se zdá být spíše názorem pořádajícího "píaráka" než reprezentativním šetřením. Anebo mě prosím přesvědčete o opaku...

0 0
možnosti
R

RostaStary

12. 12. 2009 19:19
Re: Není to spíš názor "píaráka" než respondentů?

výzkum provedla výzkumná agentura FastConnect s dodržením všech sociologických principů, tzn. je validní a reprezentativní. Já s ním nemám společného nic - jen se mi zalíbil, tak jsem si ho vypůjčil pro svůj blog.

Jinak co se týče odpovědí  - co vím, tak FastConnect především v panelu Prosebe.cz využívá něco na způsob "crowdsourcingu" a nechává v některých případech odpovědi formulovat samotnými respondenty, kdy další respondenti vybírají mezi těmito "odpověďmi zdola" svoje odpovědi. Ale to už byste se musel zeptat jinde, nevím přesně, jak to bylo.

0 0
možnosti
JK

Jan Kryštof

12. 12. 2009 17:52
In hodnocení

S tím pořadím bych až tak nesouhlasila. Dejme tomu Gott na první místě je možné. Nechodí do hospody, je pracovitý, čistotný. Nejhorší Paroubek? Ten má jen dvě vady:nemají ho rády media a proto  všeobecně platí: Za všechno může Paroubek, no a pak rád jí, takže má nadváhu.  Mě se ale líbí a souhlasím s hodnocením jeho ženy.  Kdybych byla jeho manželkou tak by ho za průměrného českého muže nevyměnila.

0 0
možnosti
MI

Ajetak

12. 12. 2009 18:49
Re: In hodnocení

Média sice občas zajdou daleko (tak jako u jiných), ale za názor většiny lidí na pana Paroubka samy o sobě nemohou. Ono stačí už jen třeba sledovat jeho debaty s oponenty. Obecně mívám trochu tendenci často propírané a kritizované osobnosti bránit, ale u pana Paroubka to prostě není možné.

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

12. 12. 2009 16:41
Čí to vinna??????

Není to tak trochu vinna žen, jací jsou muži?????? Ve svém feministickém myšlení a rovných příležitostí došly ženy až na vrchol svých požadavků. Mají to, co chtěly! Muži si se sebou poradí, ale ženy budou odkázány na samotu, neboť i když mají děti na své straně, stejně je opustí a zůstanou samy. Což takhle při rovných příležitostech jít  bojovat do Afganistanu s ostatními vojáky, a nedělat rozdíly v pohlaví. Ženy mají též své "nešvary", které jim mají být odpuštěny protože jsou ženy?

Hodně štěstí a lásky všem.[>-]EU[>-]EU

0 0
možnosti
MP

Guarana12

12. 12. 2009 16:54
Re: Čí to vinna??????

Hele uber otazníky.

Jaký já jsem nebo nejsem je moje práce. Že bych někdy sám sebe cenil jako nějaký zmetek zpotvořený něčí vinou, to teda odmítám. Jestli se tak cítíš, tak to jsi teda fakt k politování.

No a to s tím Afganistánem, to tě morduje nějakej mindrák, že tam ženský nebojujou?

0 0
možnosti
TS

Torgaspen

12. 12. 2009 16:28
Ženy

Jak už psal někdo předemnou u těchto článků chybí jedna informace. Což takhle ženy, jak by na tom byly? No jako český muž s tím hodnocením v zásadě souhlasím. S těmi "vzory" bych polemizoval. Šebrle dobrý, Gott z pohledu muže trochu horší, asi.

0 0
možnosti
P

prokyn

12. 12. 2009 16:22
tak pokud české ženy mají za vzor

karla gotta tak panbuh s námi...člověk ktery kudy chodí dělá děti a ve 150letech se nechá uhnat zlatokopkou ....hmmm to je vidět jakych hodnot si české ženy považují..snad by stálo za to udělat tuto anketu i opačně..co si myslí muži o českych ženách...

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1119x
PR konzultant. Absolvent sociologie na FSV UK. Více v profilu na LinkedIn
Pravidelněji píšu na svůj marketingový blog
Sledovat mne můžete i na Twitteru