Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Copak nevíte, proč je narovnání podnikatelského prostředí nesmysl a lež, sloužící k oblbnutí voličů?

1 0
možnosti
DB

lidé toho ví velmi málo...já si jen myslím, že EET je úplně něco jiného než za co se to vydává....vypadá to jako systém, který lidi donutí platit více kartami a tím se jednou ušetří, za výrobu peněz....

a zároveň lidem sebere kus času, protože si budou muset kontrolovat pomocí nějaké APP, kolik mají ještě na kontě....

Viděl jsem to u jednodušších Američanů, kteří si neuměli vytvořit balanci na šekové knížce a ta vypisovali nekryté šeky...ne jako podvod ale jako chybu v počtech....

A vše to spadá pod téma..UDRŽOVAT NÁROD V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI A PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ....jen se to tomu národu velmi těžko vysvětluje...

A jen jako ukázku..kdysi myslím že to byl Kalousek nebo někdo jiný a Kalousek přizvukoval, když se prosazovala u nás tzv rovná daň...to je naprosté oblbnutí národa.... je to tak, že když někdo mnoho vydělává, je nutné, aby se vyšší měrou podílel na výstavbě všech nutných státních infrastruktur........

protože jedna ze základních funkcí vlády a státu je funkce ROBINA HOODA....pomáhat chudým....

0 0
možnosti
JL

Nechte 'laika' promluvit.

Jestli bude 'kassa' napojena do nejakeho ustredi, to je diskriminacni narizeni (zacina policejni stat) be ohledu na 'levicacky' nazor!!!!

Bude-li 'kassa' jen pomucka pro prokazovani vydelku pri kontrole z FU a pomocnik podnikateli pro vypocet dani, to je normalni v dobre zabehnutem state.

Napsano podle osobni zkusenosti v jinem state a v jine dobe.

0 0
možnosti
JS

Naprosto s Vámi souhlasím. Zavedení EET je špatné pro každého, kdo zatím daně neplatil a teď to vypadá, že ty nějaké daně bude muset platit.

3 10
možnosti
Foto

Daně jsou krádeží a EET je jen další nástroj v rukách zlodějů a lupičů a ještě k tomu za peníze jejich obětí.

9 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 11
možnosti
JH

J21a76n 91H80r50u55z98a

4. 12. 2016 17:23

Můžete si vše dát dát nákladů.... A ten zisk pro daňový odpis mu darujete Vy?

3 0
možnosti
LC

EET jede bez problémů

Jeste par utoku TOP09 na EET, ktera je pro vetsinu lidi symbolem proti zlodejine a ANO vylitne na 40%, zatimco TOP09 spadne pod 5 % V

1 9
možnosti
Foto

tímhle tapetujete už třetí diskuzi

7 0
možnosti
JSS

Proč je EET jen zdražování a buzerace.... Kdo chce účtenku - každý živnostník mu ji dá a pak si dá bacha, aby zaúčtoval.

Babiš si podmaňuje všechny - na Slovensku ten úřad proti zvůli komunist. režimu - to hraničilo se vším. Tedy i dnes přes trvající chytráctví ke snižování jeho daní, vysávání státních dotací, korupci všeho řádu.

Konečně se vzepřel těm malým, kteří ho poslali do sněmovny. Teď ho budou muset vykopat !!

5 3
možnosti
Foto

deset let jsem podnikal a nedělám si žádné iluze o poctivosti podnikatelů. Konkurence dodávala zboží bez faktury, tudíž nezdaněné, dokonce i můj vedoucí výroby si z mého materiálu nechal dělat na sebe bokem postele, které dodával na trh, než jsem ho vyhodil, nechte kolo opřené o kandelábr a za chvíli zmizí. Zlodějnu máme zažranou pod kůží všichni. Podnikatelé, zaměstnanci, občané, politici. Pomohou jen restrikce a EET mezi ně patří. Ty výjimky si mohl Babiš odpustit.

12 10
možnosti
Foto

Vítězstvím mafie je to, když lidé začnou věřit, že nezaplacením výpalného se dopouštějí něčeho špatného. Tito lidé si pak opravdu zasluhují každou špatnost, kterou mafiáni vymyslí.

4 0
možnosti
VS

Tenhle pocit jsem měl do včerejška taky. Ale poté co mi zeť řekl, že v jejich krámě v Praze přiznávali sotva polovinu tržeb. Dcera mi řekla jak to dělá soused z dovozem s Číny a večer jsem uviděl na demonstraci na Václaváku v prvních řadách vietnamské obchodníky, kteří podvádějí o sto šest, změnil jsem názor. jen hlupák neumí ovládat to co i šestiletý dítě.[>-]

8 6
možnosti
Foto

Nevím, jak je to s tím obědem domů, ale doteď "Jídlo domů" posílalo kurýra i s účtenkou z kasy.

Tak, proč by ta účtenka neměla podléhat EET?

3 3
možnosti
LC

poctiví podnikatelé a živnostníci jsou v pohodě

ti co krátili tržby jsou v silně nekomfortní pozici

Rv

8 11
možnosti
Foto

Cendelíne - provokujete ! EET software, hardware online... V pohodě nejsou ani ti podnikatelé, kteří jsou IT machři, protože ten ďáblův vynález - internet - je docela zákeřný systém - bohužel - a na něm to teď všechno visí !!

2 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik