Demokracie v EU byla popravena, nejvyšší čas na czexit!

Eurohujeři prosadili změnu, která umožní přijímat směrnice a nařízení tajně. Sejdou se nikým nevolení úředníci, zástupci nevolené komise a pár vybraných europoslanců a připraví normu, kterou už nikdo neupraví...

Oficiálně se tomu říká "urychlení rozhodování v EU". Je jasné, že je třeba odstranit ty zbytečné žvásty euroskeptiků, kteří neustále poukazují na nějaké vymyšlené nedostatky různých nařízení a zákonů. Kdo je má taky pořád poslouchat, že? No, s takovou ten socialismus nedobudujeme, soudruzi.

No ale teď vážně. Na tomhle je naprosto jasně vidět, že vliv a informace v Bruselu má ten, kdo se baví s těmi správnými lidmi. Dříve zákony EU navržené Evropskou Komisí procházely až třemi koly debaty a vyjádřit se k nim mohlo všech 751 poslanců. Teď dostali prounijní byrokraté nebezpečnou a mocnou zbraň. V rukou pár vyvolených může napáchat nedozírné škody. A dle mého také napáchá. Jak je vidět, evropští komisaři jsou naprosto nepoučitelní. Britové se v referendu vyslovili pro brexit, v Rakousku získal euroskeptický kandidát na prezidenta skoro polovinu hlasů, v Itálii dostala EU také pořádný políček.

Myslíte, že se nad tím komisaři zamysleli, že něco dělají špatně? Ano, zamysleli. Ale vyvodili z toho naprosto opačné důsledky, než by čekal normální rozumný člověk. Začali se obávat, že jim do tohoto procesu bude kecat stále více lidí, tak to zkrouhli. Kecat se nebude, makáme... A aby předešli náhodou nějakým mediálním kampaním na nějaké "nepovedené" rozhodnutí, tak budou informace o přípravách norem v tomto případě odepřeny i médiím, narozdíl od dříve připravovaných, které dosud byly chystány veřejně.

Brusel chystá daleko silnější federalizaci a integraci Evropské unie a další odebírání pravomocí národním státům. Proto umlčuje opoziční názory. Je nejvyšší čas zahájit přípravy czexitu!

Zdroj: http://www.express.co.uk/news/politics/743046/Brussels-EU-lawmaking-secret-voters-democracy

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vítězslav Stanovský | úterý 13.12.2016 22:56 | karma článku: 42,17 | přečteno: 1981x