Co nejrychleji pryč z EU!!!

Socialističtí politici v EU se stávají poslední dobou čím dál více militantnějšími. Jedním z takových je Martin Schulz, který se přesunul na scénu německé politiky a dělá vše pro to, abychom snad s láskou vzpomínali na Merkelovou.

Na nominačním sjezdu SPD v pátek mimo jiné prohlásil:
 

Německo, pokud jde o pomoc jiným státům, je solidární. Také finančně. Německo je solidární, když se jiné země cítí v ohrožení a také s nimi sdílí sankce. Pokud je ale evropská solidarita některých členských států tak interpretována – při financování agrárních fondů nebo prostředků strukturální podpory, ano prosím …  Ale při solidaritě s lidmi, kteří utíkají … ne, děkuji. Pak musí budoucí vláda Spolkové republiky spojit otázku „solidarity politiky vůči uprchlíkům“ s dalším plánováním financování z Evropských fondů.

To už se jedná v podstatě o otevřenou formu vyhrožování, zvlášť s přihlédnutím na jeho nedávné výroky, kdy prohlásil, že pokud to nepůjde po dobrém, bude to muset být vynucené silou... Což byla zmínka, že v souvislosti s kvótami se musí na východoevropské země přitlačit.

Pokud si Německo pustí nekontrolovanou vlnu imigrantů do země, je to jejich věc. Ale nemohou si následně vynucovat solidaritu od ostatních států, aby jim pomohli řešit problém, který si Německo způsobilo samo. To není solidarita, ta je a může být pouze dobrovolná. Nelze ovšem očekávat, že to socialističtí politici typu Schulze nebo Merkelové pochopí.

Jediným řešením je útěk z tohoto pochybného spolku zvaného EU. Ten, kdo si myslí, že je možné EU reformovat, je naivní snílek. Chtějme vystoupení z EU!

Autor: Vítězslav Stanovský | sobota 4.2.2017 21:48 | karma článku: 44,30 | přečteno: 2967x