Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Stanovsky. Ja s vami souhlasim, specialne s prvnimi odstavci.Jen mi schazi neco, co by bylo povzbuzeni pro tisice dalsich zivnostniku, zemedelcu ci prumyslniku. Co mi na vasem clanku chybi, je vize jak ten problem vyresit. Kdyz se podivate na politickou scenu, strana, ci hnuti, ktera podporuje tento nesmysl, vede v hlavach mnoha volicu. V minulem obdobi tech uredniku narostlo o 15000!!! Bude-li to takto pokracovat, zachvili jich bude vice nez normalnich volicu, takze tato 'byrogracie' bude i ve volbach pokracovat. Dnes se na tomto podili TRI strany. Opozice zadna a i kdyby byla, system vedeni statu ji nedava chanci byt uspesna.

Jak jsem napsal na zacatku. Souhlasim s vami. Tedy s tim, co jste napsal. Jen znovu konstatuji skutecnost ceskeho obcana, ze dovede poukazovat na nedostatky, narikat a take nadavat, ale nedokaze se zapojit do reseni techto problemu. To ani v diskuzi. A to je smutne. Mejte pekny den.

1 0
možnosti
Foto

Máte bohužel pravdu, ta vize tam chybí - zkusím ji příště doplnit. Tady u těchto dvou komplikací je to poměrně jednoduché, měly by se zrušit. Není možné, aby firmy suplovaly činnost státu zdarma a ještě za to byly sankcionovány...

Co se týká voleb, vize je bohužel tmavá až černá. Andrej nejspíš bude příštím premiérem... Je třeba proto mluvit o těchto věcech a ukazovat lidem, že ne vše, co prezentuje současná vláda, je dobře. Že to nakonec stejně dopadne na všechny, jen ti nahoře se budou mít dobře. Nabídl bych vám konkrétní vizi, ale politická propagace je tu zakázána, což respektuji. Orientujte se prosím na slovo Svoboda - tam najdete řešení v programu :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1535x
Už mne nebaví držet pusu a dívat se mlčky, kam se naše republika ubírá. Chci přispět svou troškou k ubránění naší svobody, jak lidské, tak ekonomické, proto jsem se stal členem svobodných. Jestli se mi to bude dařit? Posuďte sami... :)

Seznam rubrik