Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

26. 2. 2009 20:48
Asi nevíte, co je dav.

Dav jsou všichni pohromadě, ale volit chodí každý zvlášť.

Levici jde o odměňování lidí podle práce. Perpetum mobile spíš připomíná pravicové přesouvání peněz z jedné hromádky na druhou až nakonec do kapes nejúspěšnějších spekulantů. Pak nemá být krize. Podnikatelé nejsou v ekonomice vůbec potřební.

Havel je válečný zločinec zodpovědný za smrt mnoha lidí, nadšeně podporoval každou dobyvačnou válku, kterou jeho protektoři vedli.

0 0
možnosti
S

snegon

26. 2. 2009 15:44
Pokud myslíte davem voliče,

pak zjišťovat si předem jejich mínění a hlavně se snažit je rozumné míře uskutečnit je mnohem čestnější, než se o jejich mínění jako o mínění hloupého davu nezajímat a prosazovat hlavně to, co mi přinese zisk, viz. radar.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 2. 2009 13:36
Každý, i nevědec ...

... ví, že perpetuum mobile neexistuje. Tak pozor, jsou i tací, co v perpetuum mobile věří ... nebo jej alespoň propagují (M. Jirousek). ;-D

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

27. 2. 2009 3:08
Re: Každý, i nevědec ...

Na perpetuum mobile věří ti, že je možné splatit dluhy v ekonomice postavené na finančním systému částečných rezerv. Myslím, že se mezi ně též počítáte. Přeji úspěšné vyřešení neřešitelné rovnice. Úvěr a všechny peníze jdoucí do ekonomiky jdou z úvěrů Peníze=Dluh; Splátka vypadá takto Splátka=Dluh+úrok. Hodně štěstí v řešení "ekonomy" propagovaného perpetaa mobile. Teď je zrovna krize, která je považována za standardní součást ekonomického cyklu a přitom by stačilo tak málo, aby bylka tato hrozba eliminována téměř na minimum. Spekulanti nafukující bubliny na burzách by ovšem plakali..

0 0
možnosti
O

ozdoba

26. 2. 2009 13:35
rád bych sdílel váš optimismus,

že ta velká skupina s jeho názory nesouhlasí...!!! Když jsem slyšel nedávno ty příšerné názory toho černošského chlapce, co teď vládne Americe, tak jsem se zhrozil.... ( ani penny manažerům z Wall Streetu a vše dáme obyčejným lidem...apod.) ...a lidi jásají a tleskají. To chtějí slyšet a ne skutečná řešení. Myslím, že volby 2010 budou zlomový a historický mezník, kam se tato republika bude ubírat..??!! R^ 

0 0
možnosti
M-OCY

madqwert - obet cenzury ydnes

26. 2. 2009 12:50
elen, balicek ODS proti krizi je spatny

obcane to moc dobre vedi, viz. pruzkum ekonomu a hospodarsky novin, kde s nim souhlasi pouhych 15% firem!!!

http://ekonom.ihned.cz/c1-34750160-ekonom-podniky-nejsou-z-protikrizoveho-balicku-nadseny

co mi vsak vadi je topolankova bolsevicka snaha prosadit balicek bez jakekoliv diskuse s tim, ze je krize, musime vytvorit "narodni frontu", nikdo do toho nebude mluvit, nas neoliberalni balicek je to nejlepsi :-©;-D

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 2. 2009 13:39
Re: elen, balicek ODS proti krizi je spatny

Ahoj truhlíku. Zase tady mluvíš o velikosti a šťavnatosti jablek a ukazuješ pritom na průzkum oblíbenosti hrušek??? 8-o;-D;-D

.

A nekecej tu o absenci diskuse, Jirka Havlů se z NERVu omlouval ještě dříve než byl vůbec osloven, z Rusnoka jste udělali pomalu vlastizrádce .... Na diskusi musí být minimálně 2 a když ČSSD nechce diskutovat, tak je to její věc. Ale ať tady její placený diskutér neposouvá význam slova diksuse.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

26. 2. 2009 12:25
Pár odpovědí na Vaše otázky

Ten "dav" z Vašeho textu existuje. A má rozum i plán. Tak to prostě je.

0 0
možnosti
J

jiki007

26. 2. 2009 12:18
Přečti si

smlouvu ODS s občany a pak se nediv lidem, že těch modrých křiváků maji dost a voleji raději levici ! Ods je strana jen pro bohaté, s lidmi handicapovanými a sociálně slabšími nemá slitování!Rv(Y)

0 0
možnosti