Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ccecil

21. 1. 2009 23:54
eulerovo číslo nemám na mysli ale...

to druhé jedinečné číslo se stejným nekonečným rozvojem, které známe. Jeho první slabika je stejná jako to, co si o tom myslím o tomhle článku.

0 0
možnosti
MW

Hegemon

5. 1. 2010 23:46
Re: eulerovo číslo nemám na mysli ale...

Hezky napsáno .))

0 0
možnosti
SP

pasacek

21. 1. 2009 22:21
Dojemná péče o osud palestinských Arabů je ...

... jen pokračováním antisemitismu, rozšířeného i na USA (jediného skutečného přítele Izraele). Groteskní nadšení z volby Obamy za prezidenta USA v sobě skrývá naděje těchto novodobých antisemitů, že se Američané přikloní k izolacionismu a nechají Izrael napospas jeho nepřátelům. To je ta hlavní nevyslovená "změna", kterou mnozí tak horoucně očekávají. Stát Izrael vznikl omylem, když si Stalin a jeho pohůnkové mysleli, že půjde o jejich komunistického vazala na Blízkém východě. Za zklamání, kterého se těmto zločincům a jejich pohrobkům dostalo, musí Židé zaplatit... Musí se ukázat, že jejich svobodný, nezávislý a demokratický stát byl omyl, protože se z něho nestala bolševická základna. Všechny krokodýlí slzy nad utrpením nevinných "Palestinců" jsou jedno velké pokrytectví: titíž lidumilové neuroní jedinou slzičku nad oběťmi mnoha jiných násilností, pokud je nejde využít proti Izraeli či USA.

0 0
možnosti

Nezávislý čtenář

17. 2. 2009 1:20
Re: Dojemná péče o osud palestinských Arabů je ...

Pokračování antisemitismu? Groteskní mi přijde toto k antisemitismu přirovnávat, protože nejde o Židy, ale o Izrael, jejich stát. Jak jistě víte princi kolektivní viny je výdobytkem právě komunistů v Rusku, proto nerozumím této rozepři. A péče o Araby, byť palestinské, je jenom výsledkem toho, k čemu chtějí všichni směřovat, prostě je to obhajoba jejich základních práv a svobod, které mají i ti nejhorší zločinci a není to špatně. Přiklonění k izolacionismu nebo spíš izolacionismu sám je přežitkem, nebo možná síš historií a nevěřím tomu, že by snad někdo dnes chtěl v demokratické zemi praktikovat izolacionismus, to je samo o sobě vcelku úsměvné.  Jinak samozřejmě souhlasím s tím pokrytectvím, i když tady je to přeci jen trochu oprávněné

0 0
možnosti
WW

wincmen

21. 1. 2009 22:08
pavoukovi

čistí svět od otravného hmyzu.Je pravda že pavučiny otravují.ale kdopak by se bál pavouka (neberu ty jedovaté které ejně nepoznám) a pavučin.Daleko otravnější je polétavý hmyz, kdy v noci honíte masařku, která začne létat až už skoro spíte.nejlíp kolem ucha.to už je i komár lepší - masařka je rychlejší a taky sedá na hovna.a do toho začne otravovat psa kerej po ni de takkže rázem máte 16:00 a ne 2:28.jinak bych se do vaše blogu npouštěl jelikož jsme moc malý páni na to abychom mohli posoudit kdo je svině a kdo chudák.osobně bych to vzal pevnou rukou jako sadám.ano byl to tyran.ale byl klid a měl svá pravidla.Nyní anarchie  + bomby plno mrtvých.a bylo by po problému.Protože to je ta zmotaný že ani alex veliký by to nerozsek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1057x
V podpatcích se cítím nad věcí.