Diskuse

Už dost!!!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

liason

30. 11. 2011 17:38
Já budu brzo dědek,

ale vaše problémy nemám. Mladí mě respektují nejen v rodině, ale i v profesi. Chodí si pro pohlazení, pro rady a někdy si přijdou "pro pár facek", nemůžu si stěžovat na nějaké mezigenerační propasti. Ostatně já sám se ani po padesátce starý necítím.

Ale co nemám rád, je, když moji vrstevníci nasazují na mladou generaci, kterou si sami vychovali a měli být jejím vzorem a příkladem. ;-)

1 0
možnosti
T

torstyn

30. 11. 2011 17:14
Ten předposlední odstavec se Vám nepovedl

po komunistech toho zde  k použití moc nezbylo již 22 lert vláda nemá kde brát a tak si pujčuje celke 1,5 biliónu korun. Tím že postavíte mladé proti starým si moc nepomůžete nekousejte do ruky která vás živý a buďte spokojený důchodce pokud to ješte jde ,bude ještě hůř. Je úsměvné ,že o zvonění klíči nejvíce mluví lidé kteří v té době ze strachu ani nevystrčili nos ze dveří.

0 0
možnosti
KD

Zbloudilý

30. 11. 2011 17:19
Re: Ten předposlední odstavec se Vám nepovedl

Statistiky, včetně těch, veřejně přístupných na Internetu, dokazují, že dnešní mocipáni přebírali v roce 89 zemi bez dluhů a s vysokými přebytky v obchodní bilanci. Věk odchodu do důchodu se do té doby snižoval. Pokud osobně hovořím o "zvonění  klíči", hovořím o tom s despektem, bo se mi nechce psát REVOLUCE. Ta teprve musí přijít. Hezký den. PS: Mladí snad nebyli živeni oněmi zaclánějícími? Rychle zapomínáte!

5 0
možnosti
AA

Saša

30. 11. 2011 15:23
Moc pěkně jste tu slova nakladl.

Nicméně ten rozvrat mezigeneračních vztahů má i vážnou a specifickou příčinu: rozvodovost.

Příliš mnoho dnes mladých lidí pochází z rozpadlých rodin a vyrostlo bez jednoho z rodičů - a tedy bez dvou prarodičů. A velká část z nich byla již vychovávána ženami, které samy pocházely z rozpadlých rodin, takže vlastně neměli prarodiče vůbec - jen jednu babičku, s kterou začasté jejich matka stejně moc nevycházela.

2 0
možnosti
JK

Kubri ml.

30. 11. 2011 15:21
Není problém ve starých...

Já třeba mám své prarodiče rád.. Sice je mi necelých 22 let a měl bych být ve skupině, která seniory nemá ráda, ale ty své prarodiče rád mám... protože nevolí komunisty :)

1 0
možnosti
AA

Saša

30. 11. 2011 15:25
Jak to víte?

Já mám za to, že přes všechny problémy, které dnes zažíváme, volby jsou stále ještě svobodné a tajné.

Takže i když budete svým prarodičům kontrolovat volební lístky, oni si stejně ve volební místnosti mohou vyzvednou novou sadu a volit podle sebe bez ohledu na to, co tvrdili Vám.

5 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1715x
Jsem člověk. A pevně věřím, že člověkem zůstanu.
Stanislav VeselýVytvořte si svou vlastní vizitku