Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TondaN

6. 12. 2011 21:04
vy taky máte rád

pana dlouhého?já od té doby,kdy jsem si ho vyfotil jako ministra pod cedulí"vy ještě topíte uhlím?" na pragotermu v devadesátých letech.a pořídil si přímotopy.ministr by přece nekecal,že..;-D;-D

0 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 21:27
Re: vy taky máte rád

Známe své lidi....;-)

0 0
možnosti

emancipovaný běloch

6. 12. 2011 20:12
Na to, aby to prasklo, nemusite chodit do ulic.

Zatim muzete mudrovat s klukama v hospode. Staci jit k pristim volbam a zvolit ty spravne lidi. Treba vas, kdyz jim nebudete chybet do particky na Loru

0 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 21:26
Re: Na to, aby to prasklo, nemusite chodit do ulic.

Taky rád Loru? Já taky rád Loru. znám ji z Kladna :-) Co se týká "Těch pravých", začínám pochybovat o tom, že by to mohl být aktivní politik.... Ani náhle prozřivší miliardáří mi tak nějak nesedí.... Krásný večer.

0 0
možnosti

ataknevím

6. 12. 2011 16:29
Tak kdy už to tu praskne?

Stando, co jsi zase proved, že máš takový strach

0 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 16:35
Re: Tak kdy už to tu praskne?

Strach? To není strach. To je zmar který je vidět všude kolem....

0 0
možnosti

Gašpo_2

6. 12. 2011 15:37
Vtipný blog, dobre sa čítal.

:-)R^

Raz to praskne aj u "holubičích pováh". Viete prečo?

Pretože dospejeme do situácie, kedy už ani zamestnanie nebude stačiť na to, aby stredná trieda utiahla životné náklady. A to nehovorím o žiadnom luxuse. Ak mám tipovať, tak odhadujem že zhruba za rok.;-)

3 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 15:52
Re: Vtipný blog, dobre sa čítal.

Jistě že "to" praskne. Jen, střední třída? Na tu jste povýšil zaměstnané.... Takže grůpa těch nahoře, grupa zaměstnaných jako střední a zbytek je ta nižší neboli plebs.... Wow, dřív byla střední třída jen podnikatelé, malí a střední.... Smutné pro náš stát... Krásný den.

0 0
možnosti

sisemen

6. 12. 2011 15:34
Vcelku správné hodnocení,

ovšem dovolil bych si ten žebříček mírně poopravit - nejvíc na krizi vydělávají banky, neboť ty přes ty svoje nesplatitelné úroky vysávají celý svět, v čemž ji slouží právě nadnárodní monopoly. Politici jsou jen hloupí moulové, kteří těmto dvěma dělají špinavou práci (a při tom jim sem tam také něco ukápne). Jak řekl jeden z Rockefellerů -  "umožněte mně ovládat měnu jakéhokoliv státu a bude mně jedno, kdo v něm bude vládnout."

A co s tím? Nekrvavé řešení představuje nový Schlimbachův ekonomický, politický a společenský systém (SES), který dokáže nabídnout alternativu současnému systému. Ale to je na dlouhou diskuzi.

více na http://www.ekonomickareforma.cz

1 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 15:37
Re: Vcelku správné hodnocení,

Kdo na tom nejvíc vydělává? O tom žádná.... Otázka zněla, největší viníci..... Politici jsou možná sebestřední, jistě ale né moulové :-) Krásný den.

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

6. 12. 2011 15:05
Ano

Jakýkoliv systém je nejlépe posuzovat na základě výsledků které z něj plynou. Bohatnou především politici, vrcholoví úředníci, management státních a polostátních podniků a spekulanti, systém je tedy nastaven tak, že tuto "práci" oceňuje nejvíce. U většiny je problém, že bohatnou poněkud více než by vyplývalo z jejich oiciálních příjmů. Když jde do tuhého bohatnou i zainteresovaní státní zástupci, soudci a policisté, Pokojnou cestou to zřejmě nepůjde, korupční systém je nedílnou součástí současného politickoekonomického systému. Na korupci je zcela závislá existence vládnoucích stran, i soudržnost vládní koalice.

1 0
možnosti

sisemen

6. 12. 2011 15:36
Re: Ano

čili - systém je vadný, je potřeba ho nahradit jiným, lepším, spravedlivějším. Systém musí sloužit občanům, nikoliv naopak.

čti: http://ekonomickareforma.cz/pdf/reforma.pdf

0 0
možnosti

petrph

6. 12. 2011 14:53
je to samozřejme jinak

I kdyby bylo v ulicích sto tisíc lidí, vláda není povinná na to nikterak reagovat natož odstupovat. Kalousek přece není taková měkota jako byl Husák, ten proti demonstrantům klidně ty policajty a vodní děla pošle...

0 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 14:57
Re: je to samozřejme jinak

Tak nás musí být deset milionů. Jenže je tu strach o ten zbytek jistot.... Krásný den :-)

0 0
možnosti

Fajny

6. 12. 2011 14:40
Mohl by jste mi autore prozradit, kdo vyrábí práci ?

Z Vašeho blogu ( a nejen Vašeho ) mám pocit, že když lidi půjdou do ulic, tak se bohatí této planety začnou bát a otevřou nové hyper a super markety aby zaměstnali další lidi. Otevřou nové banky a nové automobilky, začnou těžit více uhlí a dřeva, vyrábět více oceli. No to tady bude krásné žití R^

0 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 14:50
Re: Mohl by jste mi autore prozradit, kdo vyrábí práci ?

Také je potřeba mít v ulicích uklizeno, renovace budov, pěstování zeleniny, ovoce..... Viděl jsem obrovskou skládku letošních brambor.... Určených jen tak k likvidaci. Domníváte se, že je to málo práce? A můžem počítat dál. Vepři, obilí, opravny obuvi, opravny elektrospotřebičů..... Nevím, dnes je vše jen spotřebák, bez ohledu na zemi původu. Nač banky? Nač super či hyper markety? To nic nevytvoří a navíc nás to ani neposune nikam dál. Jen Boha pustý konzum plný zisků pro 1% populace.... Krásný den.

0 0
možnosti

kiv

6. 12. 2011 14:30
Proč?

Díky za pozvání , ale na jalové diskuze v  nemám čas ani náladu.

Kecat umíme každý.

Radím: zkuste opravdu pracovat, nikoli pouze  chodit do zaměstnání o které se tak bojíte. Mezitím se bavte svými koníčky či rodinou. Rázem zjistíte, že je tu docela fajn a trávení života tlachy vám rázem připadne  hloupé a směšné ..;-D

0 0
možnosti

Zbloudilý

6. 12. 2011 14:36
Re: Proč?

Hloupé a směšné? Kdysi se takhle diskutovalo po hospůdkách. Práce? Práce je manuální pojem. Znáte to? Já ju. To je třeba krumpáč v ruce, lopata v ruce, sbíjecí kladivo, znalost programování. To je to, co nás sundalo ze stromů a oddělilo od opic. Pochopitelně i mozek. U práce se totiž muší přemýšlet. Zaměstnání? Kdysi razítko v občance a nuda. Jak těch osm hodin přežít.... Dnes, i s prací na koníčky či rodinu moc času nebývá. Krásný den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1715x
Jsem člověk. A pevně věřím, že člověkem zůstanu.
Stanislav VeselýVytvořte si svou vlastní vizitku