Diskuse

Opencard

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IW

ivowo

26. 11. 2009 14:37
plác plác

co to tady všichni plácají o ziskovosti projektu? Opencard se přece nezavádí proto, aby přinesla zisk, ale aby pražská MHD měla moderní odbavovací systém, který je pro zavedení turniketů do metra naprostou nezbytností! Jeho ziskovost se pak může měřit jen zásadním snížením černých pasažérů. Na druhou stranu způsob "nabíjení" a kupování předplatného přináší cestujícím komfort, který holt něco stojí - ale podstatně víc přináší, i když to nejsou vždy peníze.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

26. 11. 2009 17:51
Re: plác plác

Co přináší - pocity za miliardu? ;-D Ty to máš v hlavě hodně vydutěný! 8-oRv[>-]

0 0
možnosti
M

milanm.

25. 11. 2009 10:03
no

nevím, jestli to byl včera marťan, ale byl to zastupitel za čssd - je to myslím paroubkova strana- a ten kritizoval projekt opencard, jen si nemohl vzpomenout, jestli pro něj tenkrát hlasoval a co dělal proti před auditem....

0 0
možnosti
JK

gotzur

25. 11. 2009 8:00
Tady je ta naše suverenita

Nějaký pořádek tady může udělat už jenom EU.

0 0
možnosti

3lipy

25. 11. 2009 6:58
Karma!

Jen burcujte dál

Poslední slova maminka Jana Krause byla "Proč si to ty lidi tady nechají líbit?!" Nenechaji! A věřím, že ty pacholky bude volit čím dál méně lidí. Mládí vpřed!

Taky hezký den. L.Č.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

25. 11. 2009 6:51
Karma

Souhlas, proto je třeba volit neparlamentbí strany, aby ty parlamentní měly čas na výměnu zkorumpovaných politiků. Co se týká projektu opencard je třeba najít a také potrestat viníky, to stejné je třeba udělat také s managementem MS v lyžování v Liberci. Pokud viníci potrestáni nebudou, pak se nezmění vůbec nic.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

25. 11. 2009 1:28
Proc se certite?

normalne nevysel podnikatelsky plan, i bankrot je soucasti tohoto systemu.Rv;-D

0 0
možnosti
H

hnupobijce

25. 11. 2009 1:31
Re: Proc se certite?

... sorry , to patrilo pod jiny blog.ale kdyz tak koukam tak pod tento mozna take.;-D

0 0
možnosti
AT

topič elektrárenský

24. 11. 2009 22:48
Opencard je jen jeden z mnoha případů,

našlo by se jich mnohem víc. Mistrovství v Liberci například. Nebo Pražská olympijská. Všechny mají něco společného - ta ztrátovost je pouze relativní. Někdo, stát, město Praha, vyhodil, prodělal stovky miliónů, ale na druhou stranu pár jedinců královsky vydělalo a ti se teď tiše chechtají, jak všechny pěkně doběhli. Protože ty takzvaně ztracené či odepsané peníze se ani nevypařily, ani neshořely, ty skončily na konkrétních účtech konkrétních lidí. A je jen a pouze chyba našich politiků, že vytvořili takové zákony, které toto beztrestně umožňují. Nemluví ze mne závist, jak by bylo možno se domnívat, ale vztek, že i já svými daněmi přispívám na tyto nesmyslné, rozhazovačné projekty.

0 0
možnosti
KD

Zbloudilý

24. 11. 2009 23:12
Re: Opencard je jen jeden z mnoha případů,

Vím, i proto píšu.... To se tu děje každý den.... Ale nevěřte, že je to chyba politiků. Je to jejich záměr. Naše chyba je, že když nám rozdávají ty svoje předvolební guláše, tak jim zas a znova věříme. Oni totiž blbě četli Masaryka. "Nebát se a nekrást" si vyložili jako "Nebát se a nakrást". Jedno písmenko a republika je na huntě.

0 0
možnosti
JS

astar

24. 11. 2009 15:26
dotázek

MŮŽETE MI PROSÍM STANDO ŘÍCÍ CO S  TÍM TO STAVEM, se kterým stejně jako vy nesouhlasím- dělat?? Mám každý měsíc poslat celou svoji výplatu na umoření státního dluhu, nebo namalovat leták a jít protestovat před PS sněmovnu? Můžete se laskavě podívat kdo tady vládl od roku 98?? Byla to 8 let čssd a cca 2 roky ODS.. připadá vám to, že se za ods něco změnilo??Nebo že strana zelených je tak super parta, že je budeme všechny volit? Můžete mi říci JAKOU alternativu pro mě máte? Kde berete záruky, že se volbou např. protipirátskou stranou do parlamentu, když se tam tedy dostane, něco zlepší?? uvědomte si, že tento stát existuje už jen díky náhodě! Co může je dávno rozkradeno, stát je tunelován krize- nekrize, za chvíli nebudou peníze ani na veřejné osvětlení! Korubcí je prolezlá státní správa od uklizeček, které kradou pytlíky a jar až po ředitele, který krade vše co jde- viz změny uzemních plánů, stavby Lidlů atd..Nikdo nebyl za nic nikdy potrestán!Tak tu nepište vaše frky a poradte co s tím!

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1715x
Jsem člověk. A pevně věřím, že člověkem zůstanu.
Stanislav VeselýVytvořte si svou vlastní vizitku