Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Člověk je všežravec, k tomu není co dodat.

Jím to, na co mám chuť, ale jak se praví v přísloví,

do polo syta. S pitím je to ošidné někdy se pije i do plno pita.;-D

0 0
možnosti
MK

M39i87l26a64n 48K53e85s87l

7. 8. 2015 7:34

Strava snad,stres zaručeně ovlivňuje zdraví a délku života.Stres se na nás valí ze všech stran.Vyhodí mne z práce,vyhodí mne z bytu,příjde Putin,pří:jdou migranti,dostanu školku pro! dítě,budu mít na léky atd. atd.K tomu bych si měl ještě přidat starosti co dlabat.Bohužel ,jím to na co mám,co je poživatelné a nestresuji se tím jestli je to naše nebo polské nebo kolik éček jsem si dal obědu.Práce,pohyb,aktivita,jasná mysl a plnění všech manželčiných přání je cestou ke spokojenému stáří i s jeho nemocemi.

1 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Milane, lidí přemýšlí a řeší na co nemají vliv ... a neřeší to na co vliv mají SEBE, stresují se sami a pak nemají čas se změnit. Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
JR

J61a74n 21R28á64ž

6. 8. 2015 18:27

Nejvic nezdravych lidi, lidí stěžující se na různé, zejména zažívací potíže, jsem zaznamenal mezi těmi, kteří se "zdravě" stravují. Tuto "zajímavost" jsem zjistil v období, kdy jsem podlehl iluzi, že prechodem na makro, či jinak "biotickou" stravu, se stane můj život kvalitnější a žil mezi nimi. Naštěstí jsem zavčas přešel zpět na stravu, pro kterou jsme geneticky uzpůsobeni a všechny funkce těla se vrátily k normálu. I únavovy syndrom sám vymizel, k údivu všech promovaných i nepromovaných léčitelů, kteří se jím u mne zabývali.

0 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Jane, věřím tomu, že to tak bylo a je. Jedna věc je změnit co člověk jí a druhá, důležitější mít vyčištěné tělo. Změna stravy = detox, tak je většinou každému hůř. Tělo (paraziti ....,) když nedostávají svůj příděl, bojují o život. Tak proto souhlas, ALE ...Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti

Navíc, že jste "přítel" něčeho tak odpudivého jako je Vyvadil, vás zcela diskredituje ze slušné společnosti.Rv

0 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den, mám na fb velký počet přátel, většinu osobně neznám. Pan Vyvadil patří mezi ty lidi, které neznám a nepamatuji si,že bych s ním komunikoval.  Tak se nemohu nijak vyjádřit ...

0 0
možnosti
Foto

Působivé pro člověka, který je nespokojen sám se sebou a hledá. Ale jinak podle mně stejně hloupý extrém jako váš dřívější život. 

Já si v poslední době namísto vloček a jogurtů dopřávám právě ten bůček. Jen už jej nedávám s chlebem ani knedlíky. Masa jím celkově ale mnohem víc než dřív.  A světe div se váha jde postupně dolů, kolena bolí mnohem méně než před dvěma roky a celkově jsem i vyrovnanější než dřív. Jistě, není to jen v jídle, ale taky v životních návycích. Váš styl žití podle mně ovlivňuje vaše zdraví víc než jídlo.

5 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Václave, plně s Vámi souhlasím, vše je o vyrovnanosti a vnitřním klidu. To je základ. Jídlo je velmi důležitý katalyzátor klidu. Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
JK

No a to si myslíte, že když se budete zdravě stravovat, budete mít kvalitnější život než vaši rodiče? Omyl. Já nikdy nepil ani nekouřil, jedl jsem zdravě (ne jak vy, všechno, ale s mírou, ryby, zeleninu, ovoce...) a hodně sportoval. Nemám nadváhu. V 47 letech "si mě to samo našlo". Jeden vir - náhoda - nebo omyl?:-) To je přeci jedno... Už nesportuji, ale žiju. Našel jsem si jiné priority. Přeji vám, aby vás něco podobného nepotkalo. ALE - je to všechno prostě jen náhoda, nebo je to v božích rukou?:-)

1 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Jirko, jídlo doplňuje "energie" do těla, do nějaké úrovně, ale není to všelék. Zdravě jíst nezaručí život bez nemocí. To je už o detoxikaci, práci s energii, ....Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
Foto

Čím si vaši rodiče vysloužili ty uvozovky?

3 0
možnosti
MK
Foto

Ja myslim, ze skodlivy (a nejenom ve stravovani) je každý extrem. Ale Vase věc, doprejte si jej. Dobrou chut! :-)

1 0
možnosti
JF

Myslím, že ten váš jídelníček je naprosto stejný extrém, jako žít jen na bůčku, knedlíkách a buchtách. Člověk funguje jako typický všežravec, nemá náhodou tahle zvýšená frekvence vašich osvětových článků něco společného s otvíráním vašich raw provozoven??

10 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Jaroslave, netroufám si posuzovat,co je extrém. Myslím si, že ti co mě vychovali, to dělali při nejlepším vědomí a svědomí. To stejné si myslí většina společnosti. Čím víc se člověk začne zajímat o to co vlastně jí, zjistí, že názory jsou různé. 

Každý podle toho čemu věří.

Frekvence článků souvisí s mým časem. Mám teď více času, proto víc píšu. Píšu o raw, jídle, svých názorech, ...souvisí to i s bistRAWveg

0 0
možnosti
MK

U nás žila jedna paní Češková, která se dožila 109 let. Jako recept na dlouhý život uvedla....nic jsem si neodpírala. Měla ráda maso, víno i slivovičku si dala. Já vám dlouhý věk přeji, ale to co předvádíte je demagogie. Abyste nedopadl jako jeden z filmu Fantozzi. Ten žil zdravě, pil celerovou štávu a všem se vychloubal jak je přežije. Pak skočil na kolo z kterého spadla sedačka , vjel za roh a přejelo ho auto. :)

4 0
možnosti
BP

Dnes vidíme spoustu všelijakých stravovacích podivínů,kteří si myslí,že když budou jíst kedlubny po tuctech,cpát se brokolicí a chlemtat celerovou šťávu s vývarem borůvkového listí,že se jim podaří odčinit hříchy z minulosti a ukecat vlastní genofond.

Já netvrdím,že je správné se přežírat,futrovat se bůčkem či nacpat do sebe mandele vajec,ale zhubnout o 30kg někdy ve středním věku a myslet si,že přežiju dědečka,který to dotáhl úctyhodně přes osmdesátku je směšné.

Dnes je to móda - takže možná,že toto PR pánovi pomůže rozjet jeho byznys s jekýmsi RAW,ale příroda se očůrat nedá ...

Veselá mysl,půl zdraví.Jez do polosyta,pij do polopita.Tyto rady nestojí nic,ale fungují skvěle - je to totiž prověřené.

Po nějakém RAW neštěkne za 10 let ani pes.

7 0
možnosti