Děkujeme za pochopení.
J36a57n 86R67á49ž
Když už se bavime o jídle, a jeho vztahu k věku dožití, tak průměrný věk dožití v naší rodině je 87 let s tím, že děda v 95 spadl při trhání jablek ze stromu a prorazil si plíce, což průměr snížilo. Mně je 71, jezdim na kole, lyžuji, hrají golf a k doktorů chodím jen na preventivní prohlídky.
Pointa? Za nejzdravější jídlo já i moji předkové považujeme zeleninu upravenou metabolismem domácího pašíka do podoby zabíjačkových pochoutek a prorostlého bůčku.
Vážně: Můj duchovní učitel (Sw.Reinish) mi kdysi, když jsem přemýšlel o vegetariánství, řekl: "Neměň své stravovací návyky, dokud si o to tělo samo neřekne"
A toho se držím!
Přeji vše dobré
S31t65a77n72i85s33l98a52v 84P51e11t89ř37í91č58e83k
Přeji dobrý den Jane, když vynechám jídlo jako takové. Tak u masa je z hlediska duchovního komplikace, že jíte smrt. Energie, kterou pak spolu s masem sníte, skutečně brání proudění energie. Mluvím z vlastní zkušenosti, ale ctím Váš názor. Přeji hodně zdraví a vitality! Děkuji za příspěvek
V51o36k91o15u23n 83V47l19a64d94i59m33i27r
Na rozdil od jmenovce Jaromira se vas blog da cist. Zkusim se zamyslet nad stravou. Dnes jsem vecerel nezdrave sproty v oleji a cerstvy chleb. Ale ten byl zitny a cerstva cibulka je take medicina.
S38t64a64n38i79s97l29a47v 80P39e84t27ř91í65č28e70k
Přeji dobrý den Vladimíre, děkuji.
- Počet článků 65
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1858x
Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA
Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.
Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.
V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.
V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci - RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí.
Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5