Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Se stravou to nemá nic společného. Jen jste prostě dospěl. Je třeba se dostat z ulity dítěte a přerůst do dospělosti. Dospělý člověk je schopen odpouštět i chápat chyby druhých, případně jejich rozhodnutí, kterým jako dítě nemohl rozumět. Vlastně jim ani nechtěl rozumět, protože dítě nic takového ve výbavě nemá. Dospělý zjistí, že je třeba se neustále rozhodovat, přijímat kompromisy a pořád váhat, jestli rozhodnutí bylo skutečně správné, protože si uvědomuje, že už to nepůjde vrátit. Malé dítě hodí sklenici na zem a nikdy nepochopí, že nejde složit a slepit zpátky. Gratuluji a vítám Vás mezi dospělými a zodpovědnými lidmi. :-)

0 0
možnosti
Foto

Ne vždy s Vámi souhlasím, ale dnes ano. Je pravda, že strava hodně ovlivní řešení hluboko uložených emočních bloků apodobně. Nemluvím jen o RAW, ale třeba i veganská strava toto umožňuje. Člověk se dívá na spoustu věcí jinak. Je to bezva :-)

0 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Dášo, děkuji Vám za komentář. Život je zajímavý a plný (ne) uvěřitelných příhod. Máma to neměla určitě lehké. Mě život racionálně  "zocelil" a ostatní průběžně dolaďuji :-). Děkuji V

0 0
možnosti
DS

Pane Petříčku, co na to říci? Přidal jste nám téma k přemýšlení na několik dní... o vině, odpuštění, schopnosti, vůli a možnosti provinění napravit. Jako dítě soucítím s Vámi (a Vašimi prarodiči), jako matka tu Vaši, odpusťte, nechápu. Mám děti 3 (21, 18 a rok) a ač vím, že se nemá "nikdy říkat nikdy", neumím si a ani nechci představovat, že by si někdo troufl mi některé z mých dětí v nějakém stadiu "sebrat" či že bych se ho měla dokonce dobrovolně vzdát. Jsem přesvědčená, že bych nikdy v životě své volby nedokázala přestat litovat a že bych si sama sobě asi nikdy nedokázala plně odpustit, že jsem něco takového dopustila. Pevně doufám, že odteď budete oba dva schopni vést Vaše životy utěšeněji.R^VR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik