Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

BIO a RAW je určitě o penězích. Dnes má v sobě každé jídlo něco nezdravého. Volme pouze menší zlo, pokud si to můžeme dovolit. Článek je hlavně pro Ty, kteří si to dovolit mohou a nenapadne je nad tím co jedí vůbec přemýšlet nebo si plně nepřipouští souvislosti.

1 0
možnosti
KA

K14a84r15e12l 29A85d22a75m

27. 7. 2015 19:18

RAW mi též chutná, avšak mám trochu pochybnosti, zda místo chemie do sebe necpu různé plísně a bakterie, které se jinak teplem ničí. 

Krom toho mám i žvýkací svaly, které nutno občas použít.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že lidé povětšinou přemýšlí a ví, že to co jedí, je blbé. Jasně jsou tady i tací, kterým je šumák, kolik co má éček. Ale pak jsou tady ti, kteří by se chtěli stravovat RAW a BIO, ale jaksi na to nemají háky. Ano, člověk může argumentovat tím, že ať si takový člověk koupí místo 30 deka nekvalitního šunkového salámu 10 deka výběrové šunky od kosti. Ale když má člověk rodinu, tak se z toho 4 nebo více lidí nenají. To by každej dostal jeden plátek. A takhle je to se vším (zelenina, maso, jogurty...). Prostě a jednoduše je to většinou o penězích, ne o neznalosti. Říkám většinou. Vždycky se najdou nějací tupci, co i kdyby brali sto tisíc měsíčně, tak se budou stravovat jako hov*da.

2 0
možnosti
KA

K66a90r49e26l 47A15d81a64m

27. 7. 2015 19:16

Když má někdo rodinu, tak si prostě musí rozmyslet, zda bude rodinu zdravě krmit, nebo jestli tu rodinu bude vozit k moři autem. Například.

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik