Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Není. :-) Jídlu je to jedno.

2 0
možnosti
TW

Fotit jídlo může a nemusí být "úchylárna". Záleží na tom, proč, kde a jak často to děláte ;-) Pokud tím nikoho neobtěžujete, není důvod to nijak řešit.

2 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Tomáši, děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
IL

Také jsem jednou nafotila obzvlášť podařené talíře s Caesar salátem a pak jsem fotku vystavila na obrazovce notebooku. Ten jsem  položila na ubrousek, vedle něj příbor, což mělo být ohromně vtipné - jako že je to dietní večeře. Smála jsem bohužel sama;-(. Dnes fotím už jen kočky a kytky, tak proč by někdo nemohl fotit jídlo? Jen jsem úplně nepochopila, kde se tam vzala ta omáčka s masem a knedlíkem?

1 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Ivano,  omáčka s masem :-) je svíčková a vegetariánskými " masovými plátky" s celozrnným k knedlíkem, je to z nabídky vegetariánské restaurace Maitrea v Praze, byla to dětská porce pro naši dceru,ochutnal jsem a bylo to moc chutné. Osobně jsem zkoušel "knedlo,vepřo,zelo"  a rád si dávám "utopence" Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
BC

Je to úchylárna. Neumím si představit že někoho pozvu na oběd a on si to jídlo fotí.Letěl by oknem a přitom bych ho ještě stihl nakopat do zadku.

1 2
možnosti
SP

Přeji dobrý den Bruno, děkuji za Váš názor

0 0
možnosti
Foto

Pro někoho umění, pro někoho gastroporno. Mne to nijak neznepokojuje. Karma.

1 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Radku, jak píšete o gastropornu,tak jste mi připomněl vyjídání ledničky - " bílý sex " Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik