Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Já věřím,že už jste potom hlad neměl,ale nevidím na tom všem nic pozitivního,naopak jste se měl snažit jíst. Třeba jen vybrané potraviny a malinké množství,tohle co jste udělal vy, je sice čistě vaše rozhodnutí,ale dost šílený a vašemu organismu určitě neprospělo,spíš naopak.Něco jiného je dát si  třeba tři dni hladovku,ale tohle je opravdu extrém a nezodpovědný nápad.Není žádoucí umět si navodit pocit,že tělu k životu stačí světlo a vduch.:-/

1 0
možnosti
LB

Ještě žijete, to je dobré. Svěřujete se průběžně a máte zájem, abyste byl lidmi sledován (neb o následování mám vážné pochyby). Asi je v pořádku, když o sebe "stárnoucí" člověk začne pečovat a monitorovat své zdraví. Ale co není v pořádku, to je přílišná sebepéče a zahleděnost do své fyzické schránky. Já bych Vám přála, aby Vás to brzy přešlo, abyste z toho všeho pro sebe vytáhl jen to, co Vám opravdu prospívá. Pasoval jste se do role dobrovolného pokusného králíka a nemusí se Vám to vyplatit. Možná by pomohl psycholog (ne - li psychiatr). Vše myšleno v dobrém, v každém případě jste zaujal.

1 0
možnosti
LB

souhlasím s panem Procházkou...zdravě opravdu nevypadáte..já si myslím,že vše má být vyvážené,soouhlasím s tím,nekonzumovat nezdravé jídlo,nepřejídat se,nepít slazené vody,nesmažit...ale,chtěla bych viděl doktora,který by vám to,čím jste prošel ,odpískal:-)

1 0
možnosti
PP

Navíc po tak dlouhém půstu logicky následuje logicky masivní jojo efekt. Aby mu dotyční zabránili, budou se muset sledovat až do konce života a stanou se akorát otroky svého těla a přijímání potravy.

0 0
možnosti
PP

Být žena, tak podle toho, jak popisujete svůj život, hladovění a i podle fotky by vás okolí pasovalo na anorektičku, což podle mne jste i jako muž, je to psychické onemocnění, které nemá spojitost jen s jedním pohlavím, jen ženským ty okecávky v podobě ozdravění atd. baští daleko méně lidí, než chlapům. 

Samozřejmě, že při delší hladovce není hlad, to je dávno dokázané. A zdravě fakt nevypadáte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik