Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Nu,říkal jsem si,že do USA ani kdyby mi platili,když tak slyším zkušenosti a vidím filmy.

Ne,to raději do Iránu.

0 2
možnosti
Foto

;-D zase tak katastrofalni to neni, ale urcite to chce zachovat klid a mit pevne nervy.

0 0
možnosti
JM

J17i63r48i 24M67a82l26i31n25a

20. 5. 2014 18:11

Nevim mily pane, ale ja coby Kanadan letam pres Staty alespon jednou rocne, (minuly rok do Peru a tenhle rok do Japonska) ale moje zkusenosti jsou opacne. Americka letiste jsou velice dobre organizovana a urednici vetsinou prijemni. To ze tam neni tranzit je dano velikosti zeme. Vetsina pasazeru tranzit nepotrebuje. Stejne je to v Cine, kde v tom maji bor*el nesrovnatelne vetsi. :-P

Kdybych si chtel pri cestovani pres Ameriku na neco stezovat, tak by to asi byly tamni letecke spolecnosti, ktere maji z uspornych duvodu dosti spartansky servis. Ale na uredniky rozhodne ne. No, mozna jste mel smulu. 

Anebo jste mozna jeden z tech lidi, kteri nekam jedou jen aby si potvrdili svuj nazor a budou si stezovat doslova na vsechno. 

Od technickych zavad letadel, pres to, ze nedostali zadarmo deku, ze FUNGOVALA klimatizace az po skutecnost, ze emigracni urednik mel dobre znalosti o Ceske republice. Kdyby nemel, byl by to blbej American, kterej si plete Cesko s Cecenskem.

Ach jo…… Treba nejste cestovatelsky typ a chybi vam trpelivost. Kdybych ja mel popsat svuj posledni transit pres moskevske Seremetevo, kde jsem videl mezinarodni bezdomovce, agresivni opilce, zakourenou halu, dve kradeze a kde me pri cekani ve fronte jakasi otyla baba bezduvodne servala jako maleho kluka, lezly by ctenarum oci z dulku….

2 1
možnosti
JM

Nu,Kanaďan je skoro Američan :-) spíš domácí než cizinec.

0 1
možnosti
KB

Tak to byl hnus. Už mám zase strach vycestovat do USA. A to jsem se tak těšil.

1 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Karle, 

určitě není důvod se bát, ale USA má svá specifika :-) :-(  Zapomeňte na "českou kreativitu" a hlavně logiku. 

Děkuji za Váš příspěvek !

0 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Martino, děkuji Vám

0 0
možnosti
Foto

Karma. Zkušenosti mám bohužel obdobné. Na přestup v Houstonu jsem měl něco málo přes hodinu a půl minut, čekal jsem ale déle jak dvě hodiny. Letadlo mi samozřejmě uletělo. Důvod: slovy TŘI funkční pracoviště imigračních úřadníků a 200 lidí přede mnou. Pravidelně jsem pracovníky letiště, aerolinek i officery upozorňoval na návazný let, odpovědí bylo typické "Hold the line" a absolutní nezájem. Když do odletu zbývalo 35 minut, nechal jsem si zavolat manažera termiálu a jeho odpověď "Je mi líto, ale letí vám to z jiného terminálu a to už stejně nestihnete" byla předzvěstí dalšího nedobrého pokračování. Další čekání bylo na kufry - ty už mezitím odvezli do skladu. A než mi je našli, uběhlo dalších 20 minut. Když jsem se konečně dostal k přepážce aerolinek a vystál další téměř půlhodinovou frontu, zkoušeli na mě, že jsem letadlo zmeškal JÁ a že si mám zaplatit novou letenku. Ani omylem. Ale hotel jsem už neukecal, dali mi jen poukázku na 15% slevu. Ten večer mi do další destinace již nic neletělo...... a první ranní let měl z provozních důvodů další hodinu a půl zpoždění. Člověk by čekal minimálně omluvu, ta se samozřejmě nekonala. Welcome to U.S.A.

3 0
možnosti
SP

Přeji dobrý den Radku, 

zkušenosti má většina lidí podobné,ale není to osobní, jsou na tom stejně všichni. Děkuji za příspěvek

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik