Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Karma. R^ a držím palce do dalšího rozvoje. Já se zatím k delšímu půstu pouze chystám.

1 0
možnosti
Foto

P18a41v32e44l 28P46e56c30h

27. 3. 2014 14:32

Jsem rád, že jste vše tak hezky sepsal. Nemám čas to teď číst, ale už jsem si všechny části poslal do čtečky, abych to v posteli přechroupal a určitě to bude inspirací promluvit si pořádně se svým tělem, teda spíš pořádně si ho poslechnout. Občas mi už teď řekne, že chce den nebo dva půst, aby si ulevilo, a vždy se pak cítím lépe. Tak kdo ví po čem zatouží, až si to přečteme.

1 0
možnosti
JF

Velmi zajímavé čtení. Karma.

1 0
možnosti
DS

Uff, to je tedy dlouhý blog - přiznám se, že jsem zatím nedočetla, musím si ho vytisknout a přečíst v klidu. Velmi mě to zajímá, ač se sama k ničemu takovému asi neodhodlám (i když - nikdy neříkej nikdy).

Jen mě upřímně překvapují zdravotní problémy, které máte (ať už před půstem, tak po opětovném začátku jídla) - tak nějak jsem předpokládala, že po měsíci bez jídla tělo odolá nejen zánětům snadněji... Myslíte, že "špatný" zdravotní stav (až tak, že máte vroubkované nehty?) je spíše zaviněn předchozím životním stylem, nebo genetickou dispozicí? Problémy s ledvinami? Ve 40 letech? Páni, to mě nutí k zamyšlení nad svým životním stylem...

Díky, pěkný den!

0 0
možnosti
MT

Mě teda jeho zdravotní potíže upřímně nepřekvapují. A nenapadlo vás, že ten špatný zdravotní stav by mohl být napříčiněn i samotnou tou hladovkou?

1 1
možnosti
MS

Tak mi připadá,že tento člověk za měsíc a půl úplně zblbl......A to jsem přečetla všechno....

1 1
možnosti
Foto

Snad nikoho nepřesvědčíte, aby to taky zkusil. Myslím, že pro tělo by bylo mnohem prospěšnější kdybyste ho plnil vším co potřebuje k životu a jen vynechal ty fujtajbly. Nesdílím vaše přesvědčení, že se tělo dá vyčistit během měsíční hladovky. Podle mne na to potřebuje roky a kdo ví jestli i pak by se dalo říci, je čisté. Můj učitel matematiky byl v koncentráku a jedl co dali. Vypravoval, že ti co neumřeli, odcházeli zbaveni potíží, které je trápili před tím. Stačila mizerná chudá strava.

5 0
možnosti
ZD

nebudu tvrdit ...že Vám to věřím...já z důvodů nemoci atd...jsem nejdéle nejedl 14 dní a nedošel si pomalu ani na záchod ...jak tělo zesláblo...jinak týden je pomalu normální...nejsem drobeček ...nedělám to pro dietu...ale prostě se to stane...dokáži do sebe dostat jenom neslazený čaj...tělo reaguje dávením až zvracením ve velmi zvýšené výši a i když potom do sebe něco dostanu ...tak to pokračuje než se s tím žaludek vzrovná...nezlobte se 33 dní a jenom na vodě...no nevím...jinak úbytek váhy proč ne...na to nemusíte nejíst...tak dlouhou dobu...připomínáte mi hladovkáře...které hlídá celé jedno nemocniční oddělení a kteří nejedí ...ale píjí litry sladkého pití a džusu a občas si dají večeři v nitrožilní výživě...jinak smrt hladem je okolo 30 dnů...nezlobte se ..něco mi tam nesedí...hezký den a brzký návrat do běžného stravovacího života přeje ZD...;-);-)

3 0
možnosti

A11l73o29i67s 50Š51í86m24a

27. 3. 2014 8:24

Jenom škoda, že teď nemůžete vycházet, když je vítr, že;-D;-D

2 1
možnosti
SP

Přeji dobrý den pane Šíma, když fouká nechodím ven nebo beru těžký batoh s 28 kg na záda;-D, děkuji za příspěvek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik