Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M97i43l29a31n 22N61o12v30ý

23. 3. 2014 19:16

Stabdo, dík za perfektní článek. Já jsem svého času rovněž dělal tyto "experimenty" - spíše pochopení sebe sama. To, o čem píšeš je naprostá pravda, jde to skutečně zařídit tak, aby byl člověk skutečně vyživován z prány. Já jsem před nějakou dobou půstoval, pouze jsem pil a rozhodně do toho chci jít znovu. Na úplné vysazení jídla a potravy jako takové mám jistý svůj názor. Na planetě Zemi je toho tolik krásného a tolik jsme si naplánovali, že ochutnáme, že byla škoda se až takto vrhnout do žití pouze z prány. Určitě je skvělé zařadit v průběhu roku nějaký ten vodní půst + nějaký ten pouze ovocně/zeleninový. Ideální je začít z měsíční fáze Úplněk, a postupně protahovat délku až na 1 měsíc do dalšího úplňku. Jednou třeba za 2 - 3 roky je dobré absolvovat delší půst jak takový a nebo onaký (voda/zelenina/ovoce) třeba v délce 2 měsíců. Na život z prány je se dobré a moudré postupně připravit - je to nádherný proces a značí to jistou fázi evoluce lidské bytosti, kdy i tady jde o to, že světlo vystupuje z hloubi tkáně a tedy povaha práce těla se mění jako celek. Stando, opravdu článek..díkyV

0 0
možnosti
MP

Stačí syrová rostlinná strava. Pohyb je velmi důležitý. Pohyb na čerstvém vzduchu. Přijímání slunečních paprsků, čili pobyt na slunci- velmi důležitý polyvitamin na snad všechny nemoci. Psychika bez stresů. Voda obyčejná, či citroštáva čistící játra. Převařená voda zlepšuje krevní oběh, metabolismus atd. Maso ne často, ale v menších dávkách, ve střevech hnije-základ nemoci. Specielně tuky spaluje  zelná polévka. Cukr a tuky škodí srdci. Mléko tepelně upravené bere vápník z těla. Pokud jde o hubnutí, nejvíc kalorií spotřebuje turistika a plavání. Hodně pohybu, méně stravy, zvláště knedlí a jiných sacharidů.

0 1
možnosti
MR

M36i59l52a22n 53R59a24d22e34k

23. 3. 2014 17:18

čchi kung - to je napad! Ale proc teda to Cinane tak nedelali  misto aby je hladomory sklatily?

0 0
možnosti

J21a70n 77Š45u67s81t68e83k

23. 3. 2014 16:55

Úryvek z článku:

Jedny z mých dobrých vlastností jsou  důslednost a vytrvalost. Mám silnou vůli, a tak jsem cvičil čchi kung nejdříve 1x denně, pak 2x denně a následně 3x denně.

Úryvek z pohádky: 

To chce bystré oko, svaly ze železa a pružnost leoparda.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naše rozvinutá prozápadní společnost dokáže vychovat zocelené muže jako je autor tohoto vynikajícího článku. Nemohu jinak, než dát karmu! R^:-)

0 0
možnosti