Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a24n 75M85e84r23t87a

4. 5. 2014 21:58

Ty kecy okolo kyselinotvorných a zásadotvorných potravin jsou blbosti, protože tělo má systémy regulace pH. Pokud těmto systémům nerozumíte, tak nepište o kyselinotvorných a zásadotvorných potravinách. pH krve se drží ve velmi úzkém rozmezí celkem bez ohledu na to, co jíte. Výrazné porušení acidobazické rovnováhy je akutní život ohrožující stav. Může nastat třeba při poruše funkce ledvin nebo plicní činnosti. Na Googlu snadno vygooglíte stovky článku o kyselinotvorných a zásadotvorných potravinách - nesmyslných. Na internet může napsat kdokoli cokoli, mnoho lidí slepě kopíruje bláboly. Že se jich většina shoduje? No protože to od sebe kopírují! Pozice ve vyhledávání v Googlu je měřítko popularity, ne správnosti. Pokud máte alespoň jeden seriozní zdroj, uveďte ho a neodvolávajte se na neurčitou autoritu, to je pseudoargument.

3 1
možnosti

Přeji dobrý den Jane, určitě máte pravdu, že internet je plný blábolů :-), proto zkouším jak mé tělo skutečně reaguje a to nejen na pH. Nehledám systém regulace pH. Osobně nejsem tak radikální, nemyslím si že to jsou jen kecy, zkouším, experimentuji a přemýšlím. Poslední dny "poctivě" čůrám na papírky a zaznamenávám změny výrazné změny 2 až 3 pH. ( v závislosti na stravě a ... ? ) všeobecně platí,že ráno je moč kyselá potom alkalizuje a od 22.00 h, do 3.00 zase klesá zpět ....   Děkuji Vám za příspěvek

0 1
možnosti

znate tu cinskou cestu? ZSC - zlata stredni cesta. Vas zivot se doslova toci okolo zradla. A vseho moc skodi, to je uplny zraci narcisismus. Jak se v nasi reci rika :-) get a life!

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1858x
Po druhé ženatý, čtyřnásobný otec, dvojčata kluci a mladší dcery.

 

Narodil jsem se a i dnes převážně žiji v Liberci. Několik let jsem žil v Praze, Brně, ale i a na malé vesnici v Kostomlatech nad Labem - Rozkoš. Od léta 2014 částečně bydlíme v Orlandu v USA 

 

Spoluvlastním firmy, které jsou dodavatelem služeb převážně výrobním závodům v automobilovém průmyslu v ČR i zahraničí.

 

Rád cestuji po celém světě. Mám rád SVOBODU, přijímám ZODPOVĚDNOST a vím, že musím pro úspěch RISKOVAT. Nebojím se změn a své myšlenky umím reálně naplnit.

 

V prosinci 2013 jsem radikálně upravil stravovací návyky a změnil odpovídajícím způsobem tomu i životní styl. Zhubl jsem cca 30 kg a změnil velikost oblečení z velikosti XL na XS.

 

V dubnu 2015 jsem otevřel se svoji manželkou a dalšími spolupracovníky bistRAWveg v Liberci -  RAW veganské vitariánské bistro. Plánujeme rozšířit naše bistRAWveg v dalších městech a zahraničí. 

 

Více informací o mě najdete na facebooku www.facebook.com/stanislav.petricek.5

Seznam rubrik