Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

???;-D Tenhle "článek" mi snížil IQ nejmíň s 10 bodů.

0 0
možnosti

*o 10 bodů (koukám, že se to opravdu projevilo ;-D)

1 0
možnosti
BP

Mě fascinují tito ruzumbradové,kteří bez solidnějších znalostí problému odcitují nějaké publikace či odkáží na nějaká sdělení a následně udělají nekompromisní závěr ve stylu " neslaďte a rakovina je vyřešena".

Bohužel takovou nesebekritičností jsou " vybaveni" i někteří vysokoškolští odborníci vzdělaní i medicínsky - v naprosté většině je jejich kolegové berou v lepším případě za kašpárky.

O to větší je potom i schopnost všelijakých nedouků dělat takováto megalomanská prohlášení.

2 0
možnosti
Foto

Můžete uvést, kde někdo píše neslaďte a rakovina je vyřešená?

2 1
možnosti
ES

Přeložím vám, co tvrdošíjně píšete do úvodu svých textů: " Člověk (1. pád) neznalostí (7.pád) nebo neznalosti (3. pád) příroda (1. pád)". Máte stále dojem, že to je sdělení, jemuž je čtenář s to porozumět?

0 0
možnosti
SK

Tak prosím poraďte, já neumím ani pořádně češtinu natož latinu :-) "člověk přírodu ignorující"

0 0
možnosti
Foto

Někdy, jak samotná alternativní léčba je důležitější se rozhodnout s nemocí bojovat.. :-)

0 0
možnosti
FL

Pokud oficiální věda tvrdí, že rakovinu nelze vyhladovět, nemyslí tím konkrétně cukr ale že omezení veškeré potravy nelze doporučit. A může uvést spoustu příkladů, kdy lidi v zoufalosti přestali jíst a nebylo ji to nic platné. Pro boj s rakovinou je základní mít imunitní systém v dobré kondici a ten není ve vyhladovělém těle. Na druhou stranu nelze vyloučit ani opačný případ, kdy hladovka úspěšná je (a záleží o jakou rakovinu jde a jakou konkrétně hladovku). Souhlasím s autorem, že cukru je dobré se vyhnout zejména při rakovině. Souhlasím s autorem, že věda je velice pomalá na to, jaký problém rakovina představuje. Aktuálně se zkoumají vědeckou cestou možnosti "přírodní" léčby, něco málo se ví ale bude trvat než se poznatky dostanou do klinické praxe. Pokud někdo nemá čas čekat a může si dovolit trochu riskovat (vzhledem k diagnóze, jako třeba já), doporučil bych kvalitní web, kde jsou alternativní možnosti rozebírané. Web ještě není hotový ale už co na něm je, to stojí za pozornost:

alternativnicesta.cz

0 1
možnosti
SK

Pokud "spousty případů" tak prosím aspoň o 3, aspoň trochu řádně zdokumentované. To, že 99% lidí chápe Breussovu dietu jako "budu se nalejvat zeleninovýma šťávama horem spodem, ony mně vyléčí" což nenabudi ketozu (podrobně viz odkaz v článků) a celý je to k ničemu nepopírám. Věda pak slavně na tyto případy ukáže a mne si ruce, bo ani ten pacient ani ten doktor vůbec nemají tucha, že vlastně žádnou Breussovu dietu nedržel.

1 1
možnosti
Foto

Domnívat se, že půst vyléčí každého, je podle mně stejný nesmysl jako věřit, že moderní medicína si dokáže s nemocností poradit. Každý člověk je individualita s jinými schopnostmi. Velmi důležitá je psychika člověka. Tak jako nemůže být každý jako Mozart, tak nemůže být každý jako Monfort. Vaše přesvědčování přesvědčených je kontraproduktivní. Kdyby vám uvěřil třeba takový pán Raštica, tak by jej hladovka zabila. Ty, které by nezabila není obvykle třeba přesvědčovat. ;-)

3 0
možnosti
SK

Já nikoho nepřesvědčuji, jen jako Monfort "podávám svědectví" o svých zkušenostech a poznatcích. Co s nimi ten který udělá je na něm.

Co mi vadí je amatérismus a ignorace ze strany vědy a...monopol na informace. Snažím se dát k dobru pohled z druhé strany, nejsou jen lidé 100% pro MUDry či 100% pro přírodu, všichni jsme na cestě k poznání...

1 0
možnosti
FB

A oxid chloričitý... Oxid chloričitý by nepomohl? ;-D

1 0
možnosti
LH

Souhlasím s vámi, existují svědectví, že lidé, kteří přežili drastickou koncentráčnickou hladovku, se vrátili například bez cukrovky.

0 1
možnosti
BP

To je docela směšné tvrzení - asi tak smysluplné,jako si vtírat do vlasů nějakou mast za účelem zhoustnutí porostu,které se sice nedostaví,ale jako vedlejší účinek se projeví,že jsme se zbavili vší ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.