Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tyto výzkumy už částečně probělhly, viz kniha  Vstupte do Zóny.    Už nevím kdo to napsal, ale jednalo se o to, že správným poměrem konzumace sacharidů, bílkovin a tuků dochází ke zvýšené tvorbě bleskových hormónů Eikosanoidů.  Tedy těch, které také vznikají když užíváme Acylpyrin.   Je to zajímavé a doporučuji přečíst.

0 0
možnosti

Takových dílčích výzkumů je plno. Typu "jezte ořechy a zvýší se vám produkce serotoninu". Je to docela možné, ale lze z toho vyvozovat něco pro životosprávu? Ta zjištění je třeba zasazovat do kontextu, nikoli si vybírat ojedinělé výkřiky a z nich si budovat nějaká doporučení, což bohužel předvádí pan Kunc, ale též někteří lékaři či vědci, kteří zneužívají své autority a vydělávají na "erudovaných" knížkách (naprosto odstrašující příklad je prof. RNDr. Strunecká, DrSc., která své tituly získala během komunistického režimu a Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy ji už dávno vyhodila).

0 0
možnosti
DT

Že by to bylo tak jednoduché? :-) Vysadíme cukr a všichni budou zdraví?

Obávám se, že tenhle svět takhle jednoduše nefunguje.

1 0
možnosti

Hezky se zaštiťujete Semmelweisem, a přitom to podle vaší vlastní hypotéžy byl bludař. Léčil horečku omladnic zabráněním přenosu baktérií, a přitom stačilo u těch nemocných maminek vysadit sacharidy. Vždyť vy jste vlastně vynalezl panaceu. Nestyďte se, kontaktujte Nobelův výbor, protože Nobelovu cena za medicínu, ale též za mír, literaturu (ty vaše blogy mají také svou literární hodnotu), chemii (protože se vám přesvědčivě podařilo vyvrátit celou moderní biochemii), možná i za fyziku a ekonomii máte jistou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1827x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.