Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J98a41n63a 10M76a22j72o24v15á

4. 11. 2015 18:36

Když nemáte čas na diskusi... tak co tady na blogu vlastně chcete získat?

1 0
možnosti

Zřejmě chce neustálým opakováním téhož dosáhnout tzv. Goebbelsova efektu - "stokrát vyslovená lež se stává pravdou".

1 0
možnosti
DT

Hlouposti. 

Radon samozřejmě rakovinu způsobuje. Viz Schneebergská nemoc. 

Radon při rozpadu emituje alfa záření, které, pokud je uvnitř těla (a to vzduch v plicích je), je tím nejhorším a nejagresivnějším druhem radioaktivity. 

Vás projekt je zbytečný. Prokázat, že malé množství radioaktivity neškodí, naprosto není třeba, je to napsáno v každé odborné literatuře. Na tom není co prokazovat, stejně jako není potřeba prokazovat, že vzduch obsahuje kyslík. Stejně tak není potřeba dokazovat, že Radon v množství 0-150 Bq/m3 je optimální - naprostá většina našich domů obsahuje stejnou koncentraci. 

Vůbec se nemusíte divit, že vám to nepovolili - je to (jak už jsem říkala) jako byste chtěl peníze na to, abyste dokázal, že optimální množství kyslíku ve vzduchu je 20 procent.

1 0
možnosti

Ono je zajímavé, jak si stěžuje na nedostatek záporně nabitých iontů kyslíku. Přitom těch je v zimních měsících dost a dost, nazývá se to "přízemní ozón", a když jsou jeho hodnoty vysoké, doporučuje se zkrátit pobyt venku na minimum. Pan Kunc tedy zřejmě naopak doporučuje v přízemním ozónu pobývat co nejdéle...

1 0
možnosti
FB

Kolik jste těch projektů přihlásil...? :D Mrzí mě, že jste nepochopený... :D

1 0
možnosti

Proč by vám měl někdo dokazovat, že vaše hypotézy nefungují? Vy doložte, že fungují. Jinak se mi docela líbí, že odkazujete na Semmelweisse, který ovšem propagoval mytí rukou a lékařských nástrojů, čili odstraňování mikrobů, ale zároveň prohlašujete, že mikroby jsou pro nás užitečné a i ty nejpatogennější kmeny s námi v pohodě mohou žít v symbióze. Jste tedy poněkud nekonzistentní.

2 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.