Věda o tom, že "jste to co jíte" nemá ani páru, bohužel jí toto ani nezajímá... (3. část)

Můj projekt (viz níže) přihlášený do soutěže Expedice Neuron o grant Nadačního fondu Neuron na výzkum byl bez udání důvodu zamítnut. Pravda - čekal jsem to, opustit dosavadní dogmata dá fušku :-)

Znaje historii a osud mnoha zásadních objevů v minulosti (moje nejoblíbenější story je jak nebohého pana doktora Semmelweise, objevitele původu horečky omladnic poslali jeho současníci k šípku) mně to nepřekvapuje, leč tajně v koutu duše jsem doufal, že se mi povedlo snést dosti důkazů...i nestalo se. 

Tedy od časů páně Semmelweisových se moc nezměnilo, medicína na tento krok není ještě připravena, předkládám váženému čtenářstvu k volnému naložení s těmito informacemi...Snad jen ještě uvedu, že důkazy proti mým tvrzení neexistují (pokud ano, prosím o zaslání na můj níže uvedený mail, odměním částkou 1.000 Kč), žádná studie, žádný výzkum, bohužel realitou i 21. století je, že medicína "vaří z vody" a chce-li být člověk zdravý musí si vše sám nastudovat.

Nejprve ty potvory nakrmíme a pak se strááášně divíme... 

Efektivnější než viry a bakterie zabíjet je žít s nimi v symbióze

Detail přihlášky

  • ID žádosti: 5
  • posl. změna: 5. 10. 2015, 12:13:55

Abstrakt

Ověřit poznatky vědců shrnuté v přednášce RNDr. Václava Hořejšího, CSc., ředitele Ústavu molekulární genetiky Akademie věd ČR a profesora imunologie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy o zdravotní závadnosti aseptického prostředí + nejen mé poznatky o souvislosti stravy a infekčních nemocí.

Cíl expedice

Zabránit onemocnění tisíců pacientů. Ušetřit tyto pacienty strádání zapříčiněných vedlejšími účinky současných léčiv a očkování. Ušetřit obrovské finanční prostředky ve zdravotnictví. Otevřít cestu k výzkumu nepatentovatelných léčebných metod, kterým se z tohoto důvodu nikdo nevěnuje.

Popis vědeckého přínosu expedice, proč je to důležité?

Infekčních nemocí rychle přibývá, situace se stává pro společnost velmi závažnou (spalničky, příušnice, černý kašel, chřipka, MERS, ebola a další), éra účinnosti ATB pomalu ale jistě končí. Pokud místo řešení následků - hubení již přemnožených patogenů nepřejdeme k řešení příčiny - nezdravých interiérů a zejména nepřírodní stravy bude se situace nadále výrazně zhoršovat. Výsledky přinesou jedno revoluční prozření - zdraví i každou nemoc je nutno hledat primárně v nepřirozeném životním stylu.

Jde o expedici, která je součástí nějakého většího výzkumného projektu? Navazuje na nějakou jinou (např. předchozí) expedici?

Jde-li "předchozí expedicí" nazvat můj 10ti letý výzkum vlivu infekčních nemocí a životního stylu se stravou bez "lidských šlechtěnců" (cukr, obilí, luštěniny), bez očkování, ATB či jakýchkoliv jiných léků, s minimem ošacení, s úplným minimem hygieny a desinfekce u mých chovaných masožravých i býložravých zvířat a také u mne tak ano :-)

Video

https://youtu.be/_y5c7akOdWA (omlouvám se za nízkou technickou kvalitu videa, nemám bohužel k dispozici nic lepšího :-) )

Ostatní text

Zmíněný RNDr. Václav Hořejší, CSc. zde http://www.sysifos.cz/upload/Sisyfos090109-Horejsi.mp3 uvádí mnoho příkladů z výzkumů vždy se stejným závěrem - v aseptickém prostředí prudce vzrůstají autoimunní onemocnění.

Jako důležitější ale vidím hlavně patogeny nekrmit. Těm chutnají zejména sacharidy, i věda bakterie kultivuje na tzv. agaru což je polysacharid, bohužel něco podobného i jíme a připravujeme tak patogenům Lukulské hody... 

PREHISTORIE

2,5 miliónů let člověk sacharidy skoro vůbec nejedl, jakmile začal šlo to s ním zdravotně z kopce (nemoci včetně těch infekčních, zkažené zuby, menší postava i mozek)  https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Neolitická_revoluce

HISTORIE

Během pandemií umírali míň Židé (což vedlo k stihomamu, že tráví studně). Židé slaví svátek jménem Pesach, kdy se zříkají nejen všeho pečiva, ale i mouky, těstovin, luštěnin i ostatních obilovin. Přílohy se nahrazují zeleninou a navíc se nepije alkohol z kvašeného obilí (pivo, whisky apod.)

SOUČASNOST

Osobně jsem za posledních 10 let cukr, obilí a luštěniny prvních 7,5 let jedl jen velmi sporadicky, poslední 2,5 roku vůbec. Vždy mám na sobě o 1-3 ks oblečení míň než ostatní, rád se od jara do podzimu procházím bosý za jakéhokoliv počasí. Za ty roky mám propadlá již veškerá očkování, infekční onemocnění za celou tu dobu tolikero žádná, balíček kapesníků mi vystačí na půl roku. Podobných lidí znám několik desítek, se stejnými výsledky.

Chovám psy - 7 a 5 let, nikdy žádné očkování krom povinné vztekliny, žádné návštěvy veterináře či lékárny, žádné odčervování, venku jí výkaly, myši, pijí z louží. Podrobněji zde http://www.priroda.cz/clanky.php?detail=2177 

Choval jsem i králíky (z finančních a prostorových důvodů již nechovám), krom zastřižení drápků též bez návštěvy veterináře či lékárny, žádné očkování, zde http://www.priroda.cz/clanky.php?detail=2198

Nejvíc mně fascinují divoce (= nulový vliv člověka) žijící zvířata - bez očkování, hygieny, ATB či desinfekce, tepelné úpravy stravy atd. nikde žádná epidemie. Ale jen do té doby než se potkají s lidskou stravou (labutě, tasmánský čert a mnoho jiných). Jako správný vědec se snažím najít důkazy proti mé hypotéze, leč se mi to zatím nepovedlo a to jsem za jeho dodání ochoten i zaplatit... http://stanislavkunc.blog.idnes.cz/c/468262/nabizim-1000-kc-za-dukaz-o-uhynu-d-i-v-o-k-y-c-h-goril-na-ebolu.html

----------------------------------------------------------------------------

Z časových důvodů se nezúčastním diskuze, máte-li něco opravdu konkrétního a zásadního na mne prosím kontaktovat na mail kunc.standa@seznam.cz, odpověď (i s dotazem či námitkou) budu publikovat v diskuzi.

 

Autor: Stanislav Kunc | pondělí 2.11.2015 14:00 | karma článku: 9,87 | přečteno: 657x