Stop vytírání si zadnice přírodou, zastavme MUDr. Frankensteiny

Míra "hraní si na Boha" dostoupila ze strany lidské tzv. "vědy" tak daleko, že započala degeneraci rodu Homo jako takového a pokud se nic v budoucnu nezmění hrozí katastrofa. Řešení leží v pokorném studiu a opisování od přírody...

ŽIJEME VE VIRTUÁLNÍ REALITĚ

Je zarážející, že tisíce let žije člověk "na dohled" od daleko úspěšnějšího systému, ba dokonce zcela dokonalého, kde problémy které on řeší vůbec neexistují ale je jaksi hluchý a slepý či zahleděný do sebe.

"Dík" možnostem daným mu za posledních 100 let technického pokroku dostal do rukou nástroje jak nůžky mezi přírodou a sebou rozvírat víc a víc. Dnešní člověk jí z 90% jiné potraviny než mu přichystala příroda, dýchá z 90% jiný vzduch než pro něj vyrobila příroda, pije z 90% jinou vodu, jsme počnuti jinak než to plánovala příroda, rodíme se jinak než jak to vymyslela příroda, člověk už dnes žije de fakto ve virtuální realitě, s tou skutečnou nemající skoro nic společného...viz moje články či tato videa

a co se do limitu tří minut nevešlo je zde :

Páťákovi by mělo být jasné, že tak extrémní chování musí zákonitě přinést problémy, bohužel to není jasné ani univerzitním profesorům, hmm.

Sundejme klapky z očí, poučme se v přírodě, bohužel ten poslední kdo by to udělal je naše tzv. "věda", je to na nás samotných.

Věda je pouze generátorem dalších problémů

- viz umělé oplodnění, císařský řez, umělá dětská výživa, hledání odstranění následků nemocí místo hledání jejich příčin. Radši sestrojí nové zuby, klouby či srdce než by zkoumala jak ty původní uchovat do vysokého věku v plně funkčním stavu, tedy přesně tak jak to mají VŠICHNI OSTATNÍ TVOROVÉ co běhají po této planetě jen Homo (údajně) sapiens ne. A jeho neschopnost se od těchto všech ostatních tvorů poučit moc o "sapiens" nesvědčí, spíše naopak.

Jen opravdu vlivem silného zamlžení mozku nelze nevidět katastrofální rozdíl ve zdravotním stavu, plodnosti, stavu chrupu atd. mezi zvířaty třeba v ZOO (kde jsou na stravě nepřirozené) a v divoké přírodě.

To co se v přírodě děje jak na běžícím pásu - narození mláděte, je v ZOO div ne státním svátkem.

Věda nehledá způsob jak neplodnost vyřešit uvedením organismu do souladu s přírodou, věda se snaží přírodu přečůrat, přírodou pohrdá, je jí dobrá opravdu jen na WC. Není divu, že oplodnění organismu který na to nebyl řádně připraven generuje jen další a další zdravotní problémy.

Medicína řeší problémy které v přírodě vůbec neexistují.

Stačí tak málo, jen se pořádně rozhlédnout okolo a opisovat... Stačí tak málo, respektovat přírodu a evoluci, podmínky za jakých zde po tisíciletí probíhala. Příroda sice nevystudovala ani jednu vysokou školu, nemá žádnou atestaci, nepublikovala jediný článek v odborném vědeckém časopise, přesto ví a umí víc než WHO.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Kunc | sobota 16.4.2016 12:22 | karma článku: 23,89 | přečteno: 856x