Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Na takovéto debility moje dcera zemřela.  Kdyby zvolila chemii (jako obě další dcery), mohla tady ještě být.

0 0
možnosti
SK

Vaší dcery je mi líto. Vaše dcera absolvovala půst (hladovku) či Breussovu dietu ? Víte a je možno sdělit podrobnosti ?

0 0
možnosti
SK

no, chlór ve vodě taky nebude žádný terno ale už cca. 20 let málokdo málokdy pije vodu z vodovodu ale srdečně-cévní nemoci jsou stále nahoru...

0 0
možnosti
Foto

Víte, pane Kunc, lidi kteří vám oponují, se budou zaštiťovat "vědeckými" studiemi, budou citovat spoustu nesmyslů, jen aby si nemuseli přiznat, že se mohou mýlit. Že dnešní věda dokáže odpovědět na hodně málo otázek o tom jak vlastně funguje lidské tělo. Je nepoměrně jednodušší přenést odpovědnost za své zdraví na společnost a její systém než nést odpovědnost za svůj život sám. Funguje to tak ve všech oblastech života, nejen výživy a léčení. 

Na začátku diskuse se objevilo několik hlasů, že šíření informací, jaké předkládáte vy, by se mělo zakázat. Kolikrát už to tu v historii lidstva bylo, že šiřitelé "bludů" byli pro své názory stíháni, pronásledováni či aspoň zesměšňováni těmi, kteří se oháněli jen svými omezenými znalostmi založenými na "vědeckých" omylech minulosti? Lidé velmi často popírají fakta, která si neumějí vysvětlit a která odporují jejich "víře". Odborník je pro ně ten, co tvrdí to samé, co oni a ti ostatní jsou šarlatáni, byť by měli stejné vzdělání a tituly. 

Tahle diskuse mi velmi připomíná diskuse o kouření. Je údajně prokázané, že kouření je hlavním viníkem vzniku rakoviny. Když ale žádám o doložení jediné studie, která by to jednoznačně prokazovala, obvykle diskuse skončí. Fakt, že existují kuřáci i nekuřáci, kteří byli celý život vystaveni cigaretovému kouři a jsou v mnohem lepší tělesné kondici než mnozí z těch, co se úzkostlivě cigaretovému kouři vyhýbají se prostě popírá.

0 0
možnosti
SK

dík pane Chuchmo, rozumíme si. ale jinak to je o.k. já vždy vítám "souboj ARGUMENTŮ" to může člověka i lidstvo posunout dál.... člověk kterého se to týká (s nemocí) sem přijde pročte to i ono, dostane informace zleva zprava a pak si vybere sám...monopol (i ten na myšlenky či jedinou a nezpochybnitelnou pravdu (třeba o léčení)) byl, je a vždy bude škodlivý pro další vývoj lidstva...snažím se ho trochu nabourávat :-)

0 0
možnosti
OK

Mimochodem. V dobách, kdy se na našem území veskrze používalo tradičních léčebných metod, byl průměrný věk kolem třiceti (30) let.

1 0
možnosti
Foto

To ale zdaleka nebylo dáno použitím léčebných metod, viďte? ;-)

0 0
možnosti
AG

A63l10e62x 29G40r59e77g38o90r

18. 5. 2015 16:13

Rakovinné buňky nemilují cukr ale kyselé, neokysličené prostředí.

0 0
možnosti
Foto

A cukr vytváří v těle jaké prostředí? ;-)

0 0
možnosti
FL

"člověk jako jediný zná nemoc jménem rakovina" (dál jsem nečetl) - rakovina je běžná i u zvířat. Autor je nevzdělaný hlupák

3 0
možnosti
OK

Autor má ale pravdu. Neviděl jsem jiného živočicha, který by znal rakovinu. Pokud už ji má, neví, že je to rakovina.

2 0
možnosti
Foto

Příroda je mocná,  ovšem je třeba svému tělu věřit a dát mu šanci. Strach ale dokáže velmi snadno zabít. Nedoporučoval bych půst nikomu, kdo se nezbaví strachu a pochybností. Mně po prvním dnu hladovění téměř zmizely bolesti, které mě trápily měsíc.

0 0
možnosti
MK

Už po dni hmmm, já jednou nejedl třetinu dne - 8 hodin a už mě koleno taky bolelo o třetinu méně.

0 0
možnosti
RK

Jo a jeste jsem se Vas chtel zeptat autore, z jineho soudku. Mate neco alternativniho na curkovku? Myslim, DM1? Jedna sousedka ma takovou lampu, kterou leci nejen rakovinu, ale vubec vsechno mozny ... ale to se mi moc nezda ... proto se ptam Vas ...

2 0
možnosti
SK

lampa je tak dobrá akurát na svícení :-) nevím jak I. typ ale šel bych tímto směrem http://www.paleo.sk/liecba-cukrovky-stravou

0 0
možnosti
RK

Ale v zasade mate pravdu. Nejdriv priroda (rakovina) pak chemie ...

2 0
možnosti
Foto

tzv. alternativní medicína má jednu zásadní nectnost. Uvádí pouze příklady, kdy byla léčba úspěšná, ale neuvádí obvykle, kdy nezabrala.

Když půjdu na operaci slepého střeva, vím podle statistik,  jakou mám šanci. Ale v alternativní medicině statistiky prakticky neexistují.

1 0
možnosti
OK

Alternativní medicína a statistika jsou dva naprosto nekompatibilní fenomény ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.