Největší mýty medicíny (2): Infekční epidemie vymýtilo očkování

V podstatě stačí prohlédnout tyto grafy http://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us a článek je u konce... Očkování se vlamovalo do otevřených dveří, řešilo problém který v té chvíli už de fakto neexistoval a tudíž ani nemůže mít zásluhy na vyřešení něčeho už neexistujícího... A vzhledem k tomu jak nebezpečné látky jako například rtuť (já vím, zdravotně naprosto nezávadné - ale tomuto ujišťování už od dob DDT nevěřím) si člověk očkováním pouští do těla bych se ani nedivil kdyby bylo "něco šprochu" i na naznačené souvislosti mezi očkováním a některými civilizačními chorobami, o některých tragických akutních reakcích na očkování ani nemluvě...

Co tedy stálo za zlikvidováním infekčních epidemií ?

Nic na palcové titulky do novin - zlepšená hygiena v domácnostech, při výrobě a transportu potravin, že už se odpad nevyléval oknem ven na dlažbu ale byla zavedena účinná kanalizace. Neboli - byly baktériím odejmuty ideální podmínky pro jejich život a množení se. A v tom to je.

 

Protiargument

Jakmile se v nějaké zemi zruší povinnost určitého očkování okamžitě u této choroby mírně povyskočí nemocnost. To je pravda. Bohužel dodnes nedodržuje 100% domácností základní zásady hygieny. I dnes známe místní epidemie např. žloutenky, vždy to ale u spolubčanů co na pořádek a čistotu moc nejsou... Často nám ale onemocní i spoluobčané jinak čistotní, třeba chřipkou.

Všimněme si ale právě této souvislosti hnijící látky = přemnožené bakterie a viry

Toto platí nejenom zevně ale i uvnitř. Ale o tom už bude až další článek...

------------------------------------------------

PROSBA - prosím diskutující obou táborů o věcnou a argumentační diskuzi, bez napadání, ironie a pod. To že někdo má jiný názor ještě neznamená nic špatného. Všichni jsme přece na jedné lodi - snažit se najít spolu východisko ze současné neuspokojující zdravotní situace nás všech proto prosím o spolupráci místo konfrontace. Děkuji !

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Kunc | pondělí 1.11.2010 4:18 | karma článku: 17,54 | přečteno: 1497x