- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Označení JAKÉKOLIV stravy či potraviny jako zdravé bych zakázal zákonem, těch omylů bylo a je až moc. Lepší rozeznávat na přirozenou přírodní a nepřirozenou = umělou. Pokuď člověk jako jediný tvor na planetě konzumuje obrovská množství vysoce zánětlivých surovin jako sacharidy (v přirozených přírodních se skoro nevyskytují) či tuků omega 6 (všechny ty rostlinné tuky a oleje) - nebol i vše suroviny "zdravé stravy" tak se nemůže divit, že když se stravuje takto nepřirozeně, že je z toho nemocný.
Naše prababičky se cpali sádlem a máslem, naopak Ramu neznali, sladili medem a srdečně-cévní nemoci de fakto neexistovaly. V první polovině 20.století prudký rozvoj mlýnů a cukrovarů, v polovině století už tyto nemoci No.1
MUDři pokývali hlavami a za viníka označili přirozené přírodní suroviny, které jsme tisíce let jedli bez problémů...že bude problém spíše ve zvýšené spotřebě těch nepřirozených jim dochází až teď kdy po jejich doporučeních je situace ještě horší než kdy byla http://zena.centrum.cz/zdravi/hubnuti/clanek.phtml?id=794026
+ názor odborníka s velkou praxí, jen bych opravil to "lež" na "omyl" což je ale ta horší varianta, kéž by věděli ale "jen" lhali... http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2010060003
tedy doporučuji nejezte zdravě ale přirozeně přírodně viz www.paleo.sk
Další články autora |