Nejíst zdravě ale přirozeně přírodně

Homo údajně sapiens... Bádá, zkoumá, "objevuje"... Přímo před nosem mu leží přírodní zákony a souvislosti... Nedbá jich, nezajímají ho... On přece ví líp a víc... přitom výsledky jsou žalostné.. nebo má klapky na očích..

Třeba takové srdečně-cévní nemoci.

Označení JAKÉKOLIV stravy či potraviny jako zdravé bych zakázal zákonem, těch omylů bylo a je až moc. Lepší rozeznávat na přirozenou přírodní a nepřirozenou = umělou. Pokuď člověk jako jediný tvor na planetě konzumuje obrovská množství vysoce zánětlivých surovin jako sacharidy (v přirozených přírodních se skoro nevyskytují) či tuků omega 6 (všechny ty rostlinné tuky a oleje) - nebol i vše suroviny "zdravé stravy" tak se nemůže divit, že když se stravuje takto nepřirozeně, že je z toho nemocný.

Naše prababičky se cpali sádlem a máslem, naopak Ramu neznali, sladili medem a srdečně-cévní nemoci de fakto neexistovaly. V první polovině 20.století prudký rozvoj mlýnů a cukrovarů, v polovině století už tyto nemoci No.1

MUDři pokývali hlavami a za viníka označili přirozené přírodní suroviny, které jsme tisíce let jedli bez problémů...že bude problém spíše ve zvýšené spotřebě těch nepřirozených jim dochází až teď  kdy po jejich doporučeních je situace ještě horší než kdy byla http://zena.centrum.cz/zdravi/hubnuti/clanek.phtml?id=794026 

+ názor odborníka s velkou praxí, jen bych opravil to "lež" na "omyl" což je ale ta horší varianta, kéž by věděli ale "jen" lhali...  http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2010060003

tedy doporučuji nejezte zdravě ale přirozeně přírodně viz www.paleo.sk

Autor: Stanislav Kunc | sobota 30.5.2015 11:39 | karma článku: 13,08 | přečteno: 691x