Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Standa K.

17. 9. 2010 6:00
ZÁVĚR

nové příspěvky už nepřichází, tímto za mne diskuzi ukončuji, na nový příspěvek prosím upozornit mailem chcete-li moji odpověď

děkuji všem přispěvovatelům a věřím, že se jednou sejdem v časech kdy bude nemocí ubývat, první nejdřív tak v padesáti, budem znát příčiny, umět je vyléčit a každý, nejen zdravotníci kdo bude ochoten dodržovat určitá pravidla umře ve 120 na sešlost věkem... :-):-):-)

PŘEJI VŠEM PEVNÉ ZDRAVÍ !

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

14. 9. 2010 12:23
Autore - pochlub se!

Článek a hlavně diskuze je sbírka neznalostí podávaná dost arogantním přístupem. Jsou nemoce, které se na kosterním materiálu špatně diagnostikují, ale podívejte se na antropologické zprávy z archeologických výzkumů. U zvířat je to prakticky stejné - jsou stovky publikací o chorobách pravěkých zvířat. Artritické změny, záněty obratlů, osteomyelitis atd. Na chorobu vyhynul i americký holub stěhovavý.

U lidí si srovnejte věk - nejen průměrný, ale i dětskou a kojeneckou úmrtnost.

0 0
možnosti
SK

Standa K.

15. 9. 2010 6:06
Re: Autore - pochlub se!

Pokud se Vám z mé strany zdá něco arogantně podáno tak se omlouvám nebylo to mým záměrem.

O zánětech chystám celý další článek.Že zánět jako takový počítá medicína mezi "nemoci"za to nemohu,podle mne je zánět skvělý projev našeho imunitního systému a proběhne-li v řádu dnů a s dobrým konečným výsledkem zaplať pánbůh za něj.

A ten holub?Toho dostal zejména parazit jménem Homo sapiens:

W:holubi byli po miliónech stříleni na svých nocovištích i hnízdištích... ptáci svá hnízda předčasně opouštěli,populace se tak přestala obnovovat.1855 bylo jen do New Yorku posláno 300 000 ulovených holubů.1860 bylo v Grand Rapids zabito 235 200 ptáků(během jediného dne),v roce 1874 bylo v Oceana County uloven milión ptáků a o dva roky později 400 000 holubů za týden,1 600 000 ulovených jedinců za celý rok.Od roku 1850 do roku 1880 neproběhlo úspěšně ani jediné hnízdění.Holubi byli, vlivem nadměrného lovu a odlesňování, zatlačeni na sever a na západ, do méně vhodných podmínek, a přestali se rozmnožovat.

0 0
možnosti
EK

Eles

10. 9. 2010 22:38
Nějak mi není jasné, kam směřujete

odkázal jste na starší články o zdraví. Přečetl jsem si tedy: "Septegram ...příroda uzdravuje" a nestačím zírat. Vycházíte z mylné představy, že zvířata izolovaná od člověka netrpí nemocemi. To je samozřejmě nesmysl. Pokud sledujete nějaké stádo savců ve volné přírodě, samozřejmě se v něm objeví nemoci a zvíře umře nebo je uloveno jiným. Pokud máte na mysli naprosto izolovanou skupinu zvěře, která se z člověkem nikdy nesetkala, tak nemůžete nikdy udělat závěr, že netrpí nemocemi (když je nikdo nesledoval). Za další...od nepaměti lidi sužují nemoci, to je naprosto bez debat. Umírali na nemoce, když žili v tlupě v době kamenné, stejně jako ve starověku, stejně jako dnes. Rozdíl je jen v tom, co je nejvíc kosilo. Zkrátka se k té rakovině přes infekční choroby ani nedopracovali. A jedeme dál: lidé vzduch "nekonzumují", kyslíkový dluh znamená uplně něco jiného než píšete...vstřebávání sluneční energie je nonsens atd. Doplňte si středoškolskou biologii a pak můžete beze studu blogovat.

0 0
možnosti
SK

Standa K.

11. 9. 2010 8:39
Re: Nějak mi není jasné, kam směřujete

dr. Semmelweiss vycházel z "mylné představy",že horečku omladnic způsobují sami doktoři tím, že si mezi jednotlivými zákroky nedesinfikují ruce.To byl samozřejmě "nesmysl", jak se 95% tehdejších současníků včetně otitulovaných a biologie znalých lidí domnívalo, že... Kdyby na něj nedali až 25 let po jeho smrti mohlo žít o stovky až tisíce matek a dětí víc... tím chci říct jediné - neuzavírat se a neodsuzovat šmahem každý nový "nesmyslný" poznatek.. :-)

už asi posté prosím o důkaz nemocnosti od člověka izolovaných zvířat (sem tam tu vědeckou expedici přežijí :-) - zatím mi ho nikdo neposkytnul,maximálně na úrovni jak píše v článku "Znám jednu dívku ta má dukáty"

ale o.k. držme se volně leč ne úplně přirozeně žijících, ty občas nemocná jsou ALE - jak je možné, že zvířata žijící NAPROSTO NEHYGIENICKÝM působem života NIKDY ŽÁDNOU pandemii nějaké infekční choroby neprodělala (argument, že ty tisíce uhynulých kusů stihl někdo další požrat je chabý - proč tedy neonemocněl ten žrout ?), ha ?

0 0
možnosti
O

O.M.

10. 9. 2010 19:07
Stando... házení perel sv*ním

The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.

0 0
možnosti
SK

Standa K.

10. 9. 2010 20:19
Re: Stando... házení perel sv*ním

dík za podporu, doktor Semmelweiss to taky nevzdal - můj velký vzor

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

10. 9. 2010 15:50
Problémy, které kdysi znávali kmeti,

trápí dnes malé děti... No, aspoň veršovat umíte. Ono jinak zaplaťpámbu, že je trápí (sice nevím, konkrétně které máte na mysli), kdysi by se totiž ty děti kmetského věku ani nedožily...

0 0
možnosti
C

Cynyc_

10. 9. 2010 12:49
Tak tomu říkám chorá mysl.

Parametry jako průměrná délka života, kvalita života v nemoci nebo dětská úmrtnost, které mají skutečnou vypovídací hodnotu, autora nezajímají. Místo toho se soustředí na dojmologii, aby mohl napadat jeden z nějvětších a nejméně zpochybnitelných úspěchů vědy. Činí tak bezpochyby účelově, neboť je příznivcem některé z mnoha alternativních medicín, které v žádném seriózním testu nemají větší úspěšnost než placebo.

0 0
možnosti
SK

Standa K.

10. 9. 2010 20:22
Re: Tak tomu říkám chorá mysl.

tak tomu říkám odlišný názor :-)

jen v našem baráku zemřel 5ti letý klučina (syn doktorky) na astma a 13ti letý na sněť - tato statistika mně zajímá, děti umírají na banality :-(

0 0
možnosti
L

lesicatko

10. 9. 2010 9:36
Pekná demagógia

Ak pred 200 rokmi dieťa dostalo cukrovku I typu, tak do pár mesiacov väčšinou zomrelo , dnes može žiť vcelku uplne normálny život, študovať,pracovať založiť si rodinu, mať deti. Ano, pri cukrovke I ypu nevieme presne príčinu a nevieme ju úplne vyliečiť, ale vieme človeka dostať do prakticky normálneo života.

To je výsada modernej západnej medicíny, vychodná toto nevie / presne pri cukrovke I typu / Takže porovnanie je aktívny život vs smrť. Čo je viac ?

Ale aj tak mam dojem, že tu išlo o prvoplánové kopnutie si do medicíny, než o nejaký serioznejší pohĺad... 

0 0
možnosti
SK

Standa K.

10. 9. 2010 20:26
Re: Pekná demagógia

chcete říct, že dnes je stejné procento dětí v populaci s cukrovkou jako před sto lety ??

demagogie ?? - který z uvedených 5 bodů je NEPRAVDIVÝ či ZKRESLENÝ ??

v čem konkrétně ??

kvůli tomu, že je medicína jednookým mezi slepými ještě neznamená, že je odborník...

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

10. 9. 2010 8:20
Zatracená Medecína

Nestačí jen to, že nachází další a další choroby u současné populace, objevuje je dokonce i na starých mumiích a kostech.

0 0
možnosti
L

lesicatko

10. 9. 2010 9:36
Re: Zatracená Medecína

:)

0 0
možnosti
EK

Eles

10. 9. 2010 8:10
Ano ano

Je to zoufalství co? Možná by bylo lepší žít před sto lety. Matka by zemřela po porodu na horečku omladnic, v 5ti letech polyomyelitida a částečné ochrnoutí, ve 30ti tuberkulóza, která by o deset let později zdeformovala páteř do hrbu. Smrt v 50ti při jejím dalším vzplanutí. Paráda, dožil byste se vlastně nadprůměrného věku a rozhodně se nemusel trápit s vysokým tlakem, prostatou, cukrovkou a stařeckou demencí. Ale třeba ještě není pozdě se tomu ideálu přiblížit. Co takhle přestat platit pojištění a píchání na prsou vyléčit doma teplým čajem a pocením? Budete tak vlastně furt zdraví, protože nikdo nebude kdo by zkonstatoval, že jste nemocný. Doporučuji! :-)

0 0
možnosti
S

scabies

10. 9. 2010 8:02
jiste nabizite nejakou alternativu, ze?

?

0 0
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.