Kruhy v obilí a UFO ? K smíchu... 3

Tak tedy do třetice a snad již definitivně nadobro :-) K několika argumentům zastánců podzemního či mimozemského vlivu na vznik agrosymbolů... Sami přiznávají, že 80% vytvořených agrosymbolů je lidská práce a jen 20% je těch "pravých".

1/ přílišná složitost některých symbolů, prý nemožných vytvořit člověkem

To, že 99,99% obyvatel této planety neumí nakreslit věrnou kopii Mony Lisy není podle mne důkazem o mimozemském původu jejího originálu. Ikdyž, čert ví, určitě by se v té malbě dala najít nějaká mezigalaktická poselství...

Prostě jsou na Zemi lidé umělecky či technicky, matematicky nadaní a pak takoví nešikové jako jsem třeba já.

K tomu mají dnes ještě spousty pomocníků - počítače k návrhu obrazců, založených na fraktální geometrii, GPS a lasery.

2/ poškození buněčné struktury rostlin - stejné jako po použití mikrovlnné trouby

Těchto 20% agrosymbolů vytvořila skutečná esa, která již odhodila primitívní provázky a prkénka. K ohýbání stébel používají magnetron (základ každé mikrovlnky), vydatný to zdroj mikrovlnného záření... k napájení stačí 12V baterie.

Tolik k odpovědi na jejich argumenty, na ty moje jsem se zatím odpovědi nedočkal :

1/ proč u 99% agrosymbolů vede prostředkem traktorová cesta a jak s jevem souvisí když to tedy není "přístupová cesta" pro lidi jdoucích tvořit agrosymbol ? Proč podzemní či mimozemské síly nezačnou tvořit prostě libovolně v poli což by v drtivé většině (při náhodném umístění středu obrazce) mělo být mimo tyto traktorové cesty ?

2/ proč ani u jednoho z tisíců a tisíců agrosymbolů není jeho nějaká samostatná část v pruhu mezi traktorovými cestami či naopak - proč všechny samostatné části agrosymbolu mají vždy "po ruce" či přesněji řečeno "na doskok" traktorovou cestu (případně další části agrosymbolu)

 

Autor: Stanislav Kunc | čtvrtek 11.8.2011 8:36 | karma článku: 18,98 | přečteno: 2458x