Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Eles

12. 8. 2011 12:02
:)

Tonička se úplně rozčílila a požaduje, aby jí někdo něco předváděl. "Ale z nás tu asi kruhy nikdo nešlape paní Toničko, my jsme jen badatelé jako Vy". Jen trochu míň zaslepení.

0 0
možnosti

Eles

12. 8. 2011 12:05
Re: :)

Ještě jsem zapomněl dodat. Jestli jste ale někdy vybádala něco převratného, čeho dávno není plný internet, tak to můžete zvěstovat a stanete se třeba badatelkou vyšší úrovně. Zatím to ale vypadá, že jste vybádala úplné kulové. Stejně jako třeba Libor Čermák, který bádá již 20 let.

0 0
možnosti

Tonička

12. 8. 2011 13:34
Re: :)

Pánové - mě nemáte šanci rozčílit - ani kdybyste vyšlápli kopii obrazce v Ďáblicích, těší mě však vaše přiznání, že nic nešlapete! O tom, že jste badatelé nevím nic, ještě jste se ničím nepředvedli a nic nedokázali. My s panem Čermákem už jsme známí opravdu dost. :-)

0 0
možnosti

Martin V2

12. 8. 2011 14:14
Re: :)

Být znám a něco dokázat je dost podstatný rozdíl.

0 0
možnosti

Eles

12. 8. 2011 16:24
Re: :)

haha, je udivující jak se někdo dokáže tolikrát chytit do vlastních sítí. Gratuluji Vám k proslulosti Toničko a ze srdce Vám ji přeji.

0 0
možnosti

Standa K.

12. 8. 2011 14:38
Re: :)

no, aspoň k něčemu to plahočení ať už osobně či jen energeticky na vzdálenost x světelných let bylo... ale přece jenom kacířská otázka - není to tak trochu málo, chudáci ufoni se prý už od středověku tak snaží, lítá sem jedna výprava za druhou (nebo to "střílejí" až od nich ?), přes den spěj nebo se někde schovávaj aby pod rouškou tmy zas předali poselství - ale komu ?, po těch staletích výsledek - vážně je bere zanedbatelná část lidstva, část bez podstatného finančního, politického či vojenského vlivu a esli se doma vykážou výsledkama jen "no ale pomohli jsme například paní Toničce a panu Čermákovi do novin a TV" tak nevím nevím pospěšte, další dotaci či grant na takový výzkum už nedostanou..., je opravdu nepředstavitelné aby někdo něco takového dál a dál podporoval

0 0
možnosti

Tonička

12. 8. 2011 16:30
Re: :)

Otázek je zde přespříliš Stando K. - soudíte však jen dle sebe, skutečnost může být ve všech směrech docela jiná. Američanům právě zmizel jejich superrychlý letoun, kolem Slunce se pohybuje množství neznámých objektů, internetem se šíří panika, že mimozemšťané přijdou 10.září 2011! Penízky na granty už jste stejně všechny vyčerpali vy, už toho asi moc nezůstalo. Příchod mimozemšťanů klidně uvítejte - my pozemšťané už jsme všechno poničili a rozfofrovali - nalaďte se pohodově a v klídku očekávejte dny příští..:-);-D:-)

0 0
možnosti

Johny_S

12. 8. 2011 19:27
Re: :)

A považte, Sluneční soustava se navíc řítí vesmírem nadsvětelnou rychlostí, protože ještě před pár lety jsme byli asi tak v poloviční vzdálenosti od okraje Galaxie k jejímu středu a příští rok se už dostaneme do jejího středu a všechno skončí. ;-D

0 0
možnosti

Standa K.

13. 8. 2011 9:29
Re: :)

jo, tak v tomto se shodnem - existenci dalšího inteligentního života v kosmu nelze vyloučit a já vždycky říkám "civilizace která by byla schopná překonat vzdálenost několika světelných let k nám bude na takovém stupni vývoje nejen technickém ale i co se morálky, moudrosti a etiky týče, že je nemožné aby byla vůči nám agresívní či nepřátelská" a tak pokud by se měli někdy u naší planety objevit tak se není vůbec čeho bát, ba naopak hodně bychom se od nich naučili. Akurát mně k takové vyspělé civilizaci nesedí něco tak absurdního jako čmárat támhle na dálku malůvky v obilí bez jakéhokoliv kloudného výsledku. Dejme tomu, že by na Měsíci byla civilizace na úrovni našeho středověku (zhruba stejný poměr jako my a Ufoni). Budem tam skrytě lítat a čarovat v obilí ? Vyrábět něco, čemu drtivá většina zdejších nevěří či nerozumí, někteří z nich začnou dělat sami to stejný = pěknej guláš, velká část se toho bude bát, tamější autority to budou naprosto ignorovat ... ročně by to stálo pár miliard...

0 0
možnosti

Johny_S

14. 8. 2011 3:06
Re: :)

Ještě zajimavější by na tom bylo, že ta cizí mimozemská civilizace by patrně detailně znala naši historii - aspoň podle Toničky, která věří, že zobrazením čtyř Jupiterových měsíců, které objevil Galileo, nám chce ta civilizace něco sdělit (Galileo byl perzekuován církví, musel odvolat, atd.). To od té civilizace vyžaduje velké úsilí: musí vědět, kdo byl Galileo, co objevil, jak s ním naložila církev, jaký význam má pro současnost jako symbol, atd. Pokud ovšem toto ona cizí civilizace chápe, jistě rozumí naší řeči, a nic jí tedy nebrání kontaktovat nás přímo, nikoli prostřednictvím agrosymbolů. Ale ona si přesto tvrdošíjně čmáře do polí. Jak to, že to někdy Toničce nevrtá hlavou?

0 0
možnosti