Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane jo, kam chodíte na ty své pohádky? Naše tělo kyselinu pyrohroznovou na kyslík určitě nepřeměňuje. Když už, tak na oxid uhličitý. Nejsme rostliny, ty to sice umějí, ale není to proces, který by energii produkoval, naopak ji spotřebovává, což rostliny vyřešily tak, že fixují energii ze světla (fotosyntéza). Jinak sice je pravda, že rakovinné buňky najely na metabolismus, který nevyužívá mitochondrie, což jim napomáhá k rychlému růstu, ale to neznamená, že nemohou přepnout zpátky na aerobní metabolismus. I rakovinné buňky mají mitochondrie. Opakovaně píšete o "vyhladovění rakoviny", ale měl byste také uvést nějaký důlaz. Podle všeho totiž hladovění růst rakovinných buněk leda tak zpomalí a organismus ještě oslabí, protože jsou mu odepřeny živiny.

0 0
možnosti
ES

Věřím, že záleží především na panu Karlu Gottovi. Navzdory těmto článkům!

3 0
možnosti
FL

Nemám většinou přehled o lidech z autorova seznamu, ale náhodou o Zuzaně Dřízhalové vím, že jí lékaři prodloužili život o 20 let. Pokud jde o metabolizmus rakovin, můžu doporučit článek jiného blogera:

http://schoupal.blog.idnes.cz/c/474583/cim-se-zivi-rakoviny.html

0 0
možnosti
MP

Nějak mi chybí seznam těch, kteří se dali jinou cestou a získali "odklad" na 15 a více let.

Já bych Vám mohla napsat seznam několika lidí, kteří k dnešnímu dni získali ten odklad na 7-10let, někteří i více při zachování vysoké kvality života. Nejsou to celebrity, byli mnohdy v rukou lékařů okresní úrovně (což nemyslím pejorativně). Je mnoho a mnoho dalších, o kterých ani nevím, protože mnohdy nejde poznat, že se dotyčný léčí.

Nejvíc záleží na typu onkologického onemocnění, takže srovnávat třeba rakovinu slinivky a rakovinu mízních uzlin je víc než zavádějící.

10 0
možnosti
JR

J97a87r96a 28R53a16n53k

7. 11. 2015 19:52

Mam kolegyni, zdravotni sestru, byla pred 8 lety diagnosovana na non- Hodgkin's lymphoma, davali ji max. 10 mesicu, rok nepracovala - nekdo ji z domova poslal knihu Dr. Partykove a delala ortodoxne vse, co tam je psane, dokonce i urino terapii, je tady jeste a pracuje. Obcas se osahava, hleda "boule", ale je stale....v  poradku.

0 1
možnosti
  • Počet článků 215
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1856x
pozorovatel (bez patentu na rozum) na cestě kunc.standa@seznam.cz

Nemoc i zdraví hledej ve střevech.

Kam stoupne stát tam 100 let tráva neroste.