Hledá se mecenáš nejdůležitější výzvy v dějinách člověka

Umírali DIVOKÉ gorily na ebolu nebo ne ? Zcela zásadní otázka v době kdy končí účinnost antibiotik a nemoci jako spalničky, příušnice, černý kašel, zarděnky či obrna se opět vrací... přitom si infekční nemoci asi způsobujeme sami.

Celá zpráva o úmrtí divokých goril na ebolu je založena výhradně na pozorování goril v blízkosti člověka (a tím i jeho stravy) a následného výpočtu na kalkulačce, na živo to nikdy nikdo neviděl, kdo by se nějakými důkazy zdržoval, že.

Člověk jako jediný živočišný druh (+zvířata jakkoliv na něm výživově závislá ať chovaná či volně žijící) opustil ve své stravě původní přírodní suroviny a vyšlechtil zcela nové, na Zemi se do té doby nevyskytující (obilí, luštěniny...). Tyto mají oproti všemu přírodnímu zcela zásadně jiné složení, zejména vysoký obsah sacharidů, člověk se jako jediný živočišný druh začal živit vysocesacharidovou stravou.

No tak úplně jediný ne, spolu s ním je toto oblíbená potrava také pár miliard "breberek".

Mnoho indicií ale i přímých důkazů :

..a dalo by se pokračovat dále, toto ale myslím stačí.

...hovoří pro to, že veškeré mikroorganismy jsou "přátelské" ale jen do okamžiku kdy jim poskytneme ideální prostředí, zejména nadbytek potravy a tou jsou sacharidy. To vede k jejich nadměrnému rozmnožení, porušení bakteriální rovnováhy v organismu a onemocnění.

Před půl rokem jsem zveřejnil výzvu Nabízím 1000 Kč za důkaz o úhynu d i v o k ý c h goril na ebolu a umístil odkaz na stránky všech veterinárních ústavů a fakult co jsem jen našel. Žádná odezva. Tak jsem na podzim částku zvedl na 2.000 Kč. Opět nic... Respektive, přišlo mi svědectví člověka z "místa činu"  podporující moji hypotézu.

A nyní k současné výzvě. Jsa si vědom, že nějakých 2.000 Kč ještě stále není to "pravé ořechové" a víc peněz reálně slíbit nemohu, jsem zadlužen až po uši, hledám mecenáše, protože třeba taková nabídka :

 

100.000 Kč

deponovaná třeba u notáře,k vyzvednutí za určitých podmínek (dodání důkazu o úhynu divokých goril na ebolu) už má svoji váhu, to už se nedá jen tak přehlédnout a ohrnout nos, o tom už by se diskutovalo možná i v médiích a dostalo by se to snad konečně do veřejné rozpravy.

Problém je, že přinést důkaz něčeho co se (dejme tomu) nestalo, tedy žádné gorily nikdy neumřeli se přinést nedá, důkazní břemeno je na straně pozitivního výroku - tedy, že zemřeli (obžalovaný z vraždy nemusí dokazovat, že nevraždil (jak by to asi provedl, že) ale obžaloba musí dokázat, že vraždil a žádný kalkulačkový "odborný" odhad by k tomu rozhodně nestačil). Leč, pokud by se pár týdnů nikdo nepřihlásil, třeba by se přešlo k laboratorním pokusům prověřujícím tuto hypotézu a následně k poznání jak zlikvidovat (nejen) všechny infekční nemoci. Vážený mecenáš by o své peníze nepřišel a přitom by výrazně pomohl pokroku, uvažujte prosím o tomto, vše si pečlivě proklepněte a pokud uznáte - jsem Vám k službám, bez osobních finančních nároků. kunc.standa@seznam.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Kunc | úterý 19.1.2016 10:53 | karma článku: 11,30 | přečteno: 175x