- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Studie
1. vlivu hladovění či ne/přirozené stravy a
2. ne/přirozeného vdechovaného vzduchu
na zhoubné bujení buněk
ABSTRAKT
Ověřit pokusem poznatky dr. Otto Warburga o vzniku rakovinných buněk následkem nedostatku kyslíku v buňce a následné výživě rakovinných buněk výhradně glukózou a jejich odumírání při nedostatečném zásobení glukózou.
Ověřit léčebné postupy již úspěšně vyzkoušené pacienty v praxi - jak ketogenní nízkosacharidovou stravou (1, 2, 3) tak i hladovkou o vodě (4) či tzv. Breussovou dietou (5, 6, 7).
A zároveň ověřit podíl na onemocnění a vyléčení dostatečného přístupu vzduchu k dýchání s dostatečným množstvím záporně ionizovaného kyslíku. který jediný umí náležitě okysličit krev a tím i celý organismus. Tento aspekt byl přítomný u výše zmíněných případů z praxe – jednak velmi častý pobyt v přírodních exteriérech a vystavování se mrazu (4, 5, 6) či dokonce vedl k uzdravení i bez změny stravování a přísunu sacharidů (8). V neposlední řadě nutno zmínit i výsledky jaké v tomto obrou přinesl Vincenc Priessnitz (9, 10)
Celkově tedy jde o to - odstranit výživu rakovinných buněk glukózou a zároveň podpořit zdravé buňky dostatečným přísunem kyslíku. A to výhradně kyslíku záporně ionizovaného. Tedy navození přirozených přírodních podmínek.
CÍL STUDIE
Před 12.000 lety se udála obrovská změna v lidské evoluci.
Člověk
přestává konzumovat přirozené přírodní suroviny a začíná je nahrazovat umělou stravou, složenou ze surovin nepůvodních, vzniklých lidským šlechtěním a křížením. Tím významně zasahuje do chodu této planety a svého jídelníčku. Otázka je jestli tato nová nepřirozená strava má či nemá zásadní vliv na jeho nemocnost. Vzhledem k tomu, že s příchodem neolitu (zemědělství) nastává boom všech nemocí od zubního kazu až po rakovinu (a to výhradně právě jen u člověka) je dobré toto prozkoumat.
Zároveň s tímto začíná významně ovlivňovat i největší svoji potravinu a tím je vzduch, kterého denně konzumuje 6-8 kg denně (za přirozených přírodních podmínek všechen ionizovaný). V dnešní době vlivem chyb ve výstavbě našich inetriérů pokleslo toto množství až na (například v zimním období) cca. 20-40 dekagramů záporně ionizovaného vzduchu. Je přitom známo, že záporné ionty kyslíku umí likvidovat jak viry a bakterie tak i rakovinné buňky (15). Vzhledem k tomu, že s příchodem železobetonové základové desky domů bráníci ionizaci kyslíku podlahou a dalšímu pokračujícímu utěsňování a uzavírání interiérů od exteriéru, od bránění přístupu ionizovaného kyslíku výstavbou alá Faradayova klec (12) až po úplné uzavření klimatizací (13) a zateplováním (14) jde ruku v ruce nárůst civilizačních onemocnění (11) je dobré toto prozkoumat.
Cílem studie je tedy prozkoumat jestli z 90% změněné životní podmínky oproti přirozeně přírodním za jakých probíhala naše vlastní evoluce mají zásadní vliv na lidské zdraví.
POPIS
U každé z následujících skupin vždy pozorování ve dvou variantách :
Rozdělení laboratorních myší s naočkovanou rakovinou do těchto skupin.
ZDROJE
Další články autora |
Chrást, okres Příbram
3 500 000 Kč