Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J27a33n 74S71t40a30s79t72n66y

7. 12. 2012 18:19

Upřímně jsem zvědav, jak tohle celé dopadne. Pan Hrubý tady mluví o možných zápočtech ze strany VZP. Jsem laik, jen by mě zajímalo, jestli je možno si dělat zápočty i v případě, kdy je společnost v insolvenci. Mluvíte tady o bulváru. Míníte tím tedy i auditorskou společnost KPMG? Proč by tvrdila, že chybí mnoho dokumentů?  A poslední věcí - video, kde pan Cikrt tvrdí, že prodejem majetku se splatí dluhy nemocnice..to byl asi jen výkřik do tmy, že?

0 0
možnosti

Ad dopis ministrovi vnitra: Můžete prosím upřesnit z jakých konkrétních tr. činů  vedení nemocnice podezíráte?  Co znamená vaše 'lidová' formulace "peníze z prodeje  ... byly odkloněny na soukromá konta"?  Doufám, že nemíníte vyplacení zisku podílníkům (příjem z prodeje po odečtení zůstatkové hodnoty je ziskem a o jeho využití rozhodují podílníci).

Ad dopis ministrovi zdravotnictví:  Domníváte se, že ministr může vstupovat do smluvních vztahů prakticky soukromé osoby (VZP) a osoby soukromé (s.r.o.)????? Jediné řešení takové situace je soudní spor.

Prosím vzpamatujte se - socialistické právní vztahy zde (téměř) neexistují již 20 let.

2 3
možnosti

Chápu iniciativu pana Humla jako poslaneckou, kdy především poukazuje na zhroucení zdravotnické kapacity v jeho "revíru". Od toho zda byl spáchán trestný čin a jaký - posuzují a rozhodují jiní. Jakýkoliv režim, má-li být úspěšný vyžaduje od aktérů alespoň určitou porci morálky. Zřejmě "Bendlové" a "Julínkové"  "předpokládali", že "kupující" příjmy z lukrativních nemovitostí použijí pro rozvoj vlastní nemocnice. Asi to dopadlo jako když ODS Macek kdysi privatizoval knižní velkoobchod.

4 1
možnosti

Věcně pan Huml asi není daleko od pravdy, ale to "by jste"...

3 1
možnosti

J38a83n 70H79u41r36k42a

26. 11. 2012 16:47

i stál smutně chalupník (dělník doktor učitel...) nad svými políčky které mu spásly voli sedláka stejně jako ostatním v obci...dlouho stál a často...potom jednoho dne vzal srb i kladivo a šel...jako ostatní kterým už také umřelo mnoho příbuzných...navštívit sedláka (aristokrata továrníka komunistu...) který se jim vždy smál...i dnes se smál...naposledy...

je s podivem že ač se naše civilizace neustále vyvíjí historie se stále opakuje a ponaučit se neumíme

2 1
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik