Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslel jsem si, že Peake zradila své voliče i samu sebe pro peníze tzn. obrovský plat místropředsedkyně vlády. Ale ukázalo se, že má majetek v řádu desetimilonů možná stamilionů korun (sice nevíme, kde na to vzala, ale to je vedlejší). Tak proč ty odeesáky drží u moci? Je natolik opojena mocí?

0 0
možnosti
Foto

Odpověď je v článku. :-)

0 1
možnosti
Foto

O52t82t80o 44Č93e50r52n55ý

16. 11. 2012 20:07

Vezmu-li ten název v potaz, tak si říkám, už aby to bylo, už aby to bylo...!

2 0
možnosti

P29e59t18r 23U76h59e46r

16. 11. 2012 19:40

Myslím, že vy jste už jen neužitečný ..... :-(

2 1
možnosti

Pane Huml, koukám, že Vaši oponenti jsou hrdi na to, že mají jen jeden metr. Ono je to jednodušší. Pokud by měli alespoň dva a museli začít rozlišovat, zjevně by to těžko zvládali. Nechtějte po mnohých nemožné.

1 3
možnosti
Foto

Je to pro ně moc složité, vím.

0 3
možnosti

Jak si pročítám reakce níže,tak jsem si jist,že většina diskutujících se dívá na věc jako já - zatím co pan Stanislav má pocit,že se zde do něj navážejí pravičáci,tak já mám pocit,že se do něj navážíme proto,že lidem už dávno přetekla trpělivost s měněním dresů uprostřed zápasu - pokud jste měl pocit,že mančaft,za který kopete, stojí za ho... tak jste měl jít hrát třeba gorotky za Semipalatinsk - nikomu by to rozhodně nevadilo.Ovšem tady se z přebíhání udělal standartní,politický modus operandi a právě i díky tomu je politická scéna jako hnůj.Kdyby se totiž všichni zvolení až do konce drželi své partaje,tak jsme tady nemuseli mít za posledních 10 let 7 premiérů a asi 100 ministrů.Ale PŘEDEVŠÍM - VĚDĚLI BYCHOM KDO JE KDO !!!

6 1
možnosti

přesně tak ovšem přeběhlík si musí sám před sebou obhájit to co udělal

3 1
možnosti
Foto

Ano, je to tak. Hlavním smyslem života Petra Nečase byly církevní restituce a nyní již může vláda padnout. Možná čím dříve, tím lépe, aby Petr Nečas nemusel plnit sliby, které Karolíně Píkové dal. Ale na druhé straně to má jako katolík jednoduché, protože pokud se dopustí lží, korupce či jakéhokoliv zločinu, tak se z toho vyzpovídá a je před svým Bohem čistý. Ateista to má horší, když se musí zodpovídat svému svědomí.

2 5
možnosti

a to vám prozradil kdo prosím že se stačí vyzpovídat a jste čistý? je až půvabné jak se dokážete zesměšnit když mluvíte o něčem o čem nemáte ani páru ;-D

4 4
možnosti
Foto

K obsahu článku jako takovému by něco nebylo? Jako obvykle jste se pustili do mě, ale obsah článku nějak nekomentujete chlapci pravičácký. ;-D;-D;-D

2 5
možnosti

to máte těžké,  jak věřit tomu jak to vlastně myslíte,  co když zase změníte triko a tohle bude dle vás blbost

3 0
možnosti

No hurá, politický turista promluvil, věc je uzavřena:-)

4 1
možnosti
Foto

Winston Churchill taky nebyl členem jediné strany. Jenom blbec zůstane tam, kde vládnou mafiáni.

1 4
možnosti

P88a30v44e72l 32K95u58l35a

16. 11. 2012 13:12

No, vy už máte splníno :-/

6 2
možnosti
Foto

A co si myslíte o tom, že veverky dnes hlasují stejně jako já? Neopozdily se o rok? Není to náhodou tak, že až nyní se vracejí k programu?

2 3
možnosti

tak si říkám,

ten titulek se na vás nehodí?

5 1
možnosti
Foto

proč myslíte? Žádné asociální zákony jsem nepodpořil, ani jsem se nenechal znásilňovat abych hlasoval proti své vůli a svědomí.:-)

4 2
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik