Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jam123

3. 10. 2012 10:09
Masini, Gabcik, Kubis a podobni

Je naprosto v poradku celebrovat hrdiny kteri se postavi zlocinemu rezimu. Je smutne kdyz kvuli tomu umiraji relativne nevini lide (napriklad Heydrichuv ridic) ale nijak to nesnizuje jejich hrdinstvi.

Jen pro jistotu aby nedoslo k nedorozumneni, komunistycky rezim byl/je a bude zlocinny. Komunisticky rezim dokazal byt nelidstejsi a zrudnejsi v dobach miru, nez rezim (mimochodem take levicovy) nacisticky ve valcnem stavu - to neni popirani nacistickych zlocinu, to je jen vyvraceni popirani zlocinu komunistyckych!

A konecne, je tragedie, pokud nam vladnou propagatori komunisticke ideologie a lide vychovani rezimem a profesi k programovemu potlacovani lidskych prav a svobod na ukor domelemu "kolektivnimu" blahu.

0 0
možnosti

mamsrb

1. 10. 2012 16:07
Dofám, že pan Bárta dostane v odvolacím řízení trest smrti.

Ne za to, dal vlastní peníze, ale za to, že do politiky a poslanecké lavice za VV přivedl takové komunistické hovado jako je autor tohoto blábolu.

3 0
možnosti

71W

30. 9. 2012 0:23
MOžná byste měl ukázat posmrtné fotografie Milady Horákové..

Možná byste měl ukázat posmrtné fotografie Milady Horákové pane politiku. Nebo posmrtné fotky  250 justičně zavražděných nebo tisíců lidí, co umřeli v komunistových koncentrácích pane autore. A ti umírali za pomoci takových, jako jste i vy.

Zdraví Váš kolega Jenda Zíma - nechápající, jak někdo takový může patřit mezi naši bloggerskou komunitu. ..!!

10 0
možnosti

pipina z las vegas

30. 9. 2012 7:40
Re: MOžná byste měl ukázat posmrtné fotografie Milady Horákové..

Já také nechápající: nechápu, co chtěl váš komentář říci. Ale jako pokus o břitký útok dobrý... Rv

2 0
možnosti

pydloun23

29. 9. 2012 17:32
Radikalizujete společnost

Ano. I takoví lidé jako Vy, podobné články co píšete radikalizují společnost. Působíte v každém slova smyslu negativně. Máte sám svoji osobní zodpovědnost za tento stav Vašim veřejným vystupováním. To co tady píšete, je možná pravda. Nejsem natolik fundovaný abych celý čin mohl hodnotit. Těch pohledů je víc, ani historici se neshodnou. Proč v tento den neprezentujete třeba proces s Miladou Horákovou? Ten je z historického hlediska jednoznačný - nevyvolává spekulace a nenávist. Takže já Vás pane Humle viním z podílu na radikalizaci společnosti. Vámi popsaný čin vyvolává nenávist právě té časti společnosti, která se radikalizuje a ze které vyšel ten šílenec střílející na V.Klause.

20 0
možnosti

Dluhousek Mirda Parkanovic

29. 9. 2012 17:37
Re: Radikalizujete společnost

a ti kteri nadavaji kazdemu s levicovym smyslenim nebo na libovolne slovo levice vykriknou milada horakova a pytel bananu ti spolecnost neradikalizuji ?L

5 0
možnosti

oldiess

29. 9. 2012 17:08
I Vy jeden srandisto

"Je také docela možné, že útočník zastřelen být chtěl" - A kdo by ho asi tak zastřelil? V tomto státě se až na masu nejníže postavených nikdo své práci přeci nevěnuje, a má ji jen jako zástěrku pro své kšeftíky, na kterých vydělává mnohem víc, než jakou bere výplatu. A proč by měla být ochranka výjimkou? Uvláště když i pan president si vydělá na přednáškách a za spisovatelství atd. mnohem víc, než bere za úřad.

5 0
možnosti

SID09

30. 9. 2012 8:57
Re: I Vy jeden srandisto

;-DR^R^!!

Standa Humlů dobře ví, jak vydělávat bokem - důležité je se pouze se do tohoto kolečka, kde ruka ruku myje, dostat.

A to se mu už podařilo, takže teď stačí mít už jen otevřenou kapsu, rozdávat hraběcí rady a zviditelňovat se, aby aby v tom kolečku zůstal co nejdýl a nezapadl do zapomnění. !!:-P

3 0
možnosti

jáša

29. 9. 2012 16:56
Četl jsem v příspěvcích ,

že to byla klukovina , že ochranka zanedbala svojí povinnost výkonu bezchybné práce .......a kdovíco ještě , ale i názor, že si na tom budou někteří honit politické body. Já jsu o tom přesvědčený. Atentatník byl ještě na místě identifikován jako mladý komunista , počkal si , až ho přijdou zatknout. Prezident se chová chladnokreně, ba co dím , hrdinský. Ochranka dělá , jako že nevidí, protože VÍ , že se nikomu nic nestane.Ano, Kubice a Íčko stvořili scénař, jako v případě MuDr.Ratha , aby dali pisálkum před všemi volbami do ruk propagandistickou zbraň o hnusných komančích, k ním hned příčtou oranžové socdémaky a ke konci kampaně celou levici. To by v tom byl čert, abychom ty volby zase nevyhrali.!!

1 0
možnosti

emeritni samec

29. 9. 2012 16:11
Kubice má radost.

Divadlo kdy tzv atentátník vystřelí kuličky za pobaveného přihlížení ochranky a klidně si odejde a zapálí cigaretu.Přitom dá rozhovor tv Nova a prohlásí že je komunista.Klidně se nechá zatknout a nemá ani potřebu utíkat.Divadýlko po česku.Jak nás ještě chtějí oblbovat?Máme Ratha kterého nenávidíme aniž bychom věděli co vlastně provedl.Máme zločinného policejního prezidenta kterého jsme vyhodili od policie.Teď máme komunistu vraždícího prezidenta kuličkami který to před svým zatčením v pohodě vysvětlil televizi.Jakou kubiceho zprávu ještě zažijeme.Každopádně to spousta lidí sežere.

2 0
možnosti

Balrog

29. 9. 2012 16:53
Re: Kubice má radost.

u tebe bych to viděl jako "únik mozkových buněk do pohlavních žláz" ty emeritní samče

15 0
možnosti

hovn

29. 9. 2012 15:08
Není bývalých černochů - amen.

16 0
možnosti

Dluhousek Mirda Parkanovic

29. 9. 2012 15:48
Re: Není bývalých černochů - amen.

ano, trebas maminka masinu byla komunistka. vsechny komunisty bez vyjimky soudime stejne.

takze podle vas meli masinove nejdriv podrezat svou matku?

2 0
možnosti

Stanislav Huml

29. 9. 2012 15:03
podstata

vážení diskutující. Nebudu oslavovat Stalina, Gottwalda, ale ani Mašíny. A legalizovat vraždy se povedlo jen této vládní konstelaci. Pokud tady diskutujete o zločinech komunismu, máte pravdu. Zákon o legalizaci vražd komunistů se projednal vloni a pamětní desku jednomu z nich se chystají pověsit v těchto dnech. Pokud souhlasíte s popravou policisty ve službě na obvodním oddělení, pak s Vámi diskutovat nemá smysl.

4 0
možnosti

hovn

29. 9. 2012 15:16
Re: podstata

Pokud se bude jednat o normálního policistu v normální zemi, tak máte jistě pravdu.

19 0
možnosti

bofums

29. 9. 2012 14:55
Člověk se už nediví ničemu!

Přečíst krví podmalované povídání přeběhlíka  / stále se opakující/ vyžaduje sílu!! Pan Huml

opět opakovaně prokazuje, s čím je spjat " pupeční šňůrou"! Kdyby se nejednalo o pouhý blábol

stárnoucího " bývalého komunisty"/ byl jím p.H.?/,a kdyby se podobní lidé opět dostali k moci, šel

by i z jejich hloupého povídání strach- strach z toho, že by se dějiny mohly snad opakovat![>-]Rv

16 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik