Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

venenum

6. 6. 2012 21:37
pochybnosti jsou,

bohužel, zcela na místě R^

2 0
možnosti

Koulehranatá.

6. 6. 2012 12:22
Nechutný slepenec.

Od exkomunisty Humla jsem nic jiného nečekal.Kdo hájí zloděje a lháře je obdobného ražení.

3 0
možnosti

Stanislav Huml

6. 6. 2012 23:17
Re: Nechutný slepenec.

Je to smutné, že? Bývalý komunista musí rádoby demokratům připomínat, jak začínají totalitní režimy a jak mu vadí zneužívání Listiny práv a svobod. O obhajobě zloděje tam není ani slovo. Smutné podruhé, když pro vás je evidentně titul exkomunista hanlivá urážka a sám či sama ani nejste schopna pochopit obsah článku.

1 0
možnosti

vena65

6. 6. 2012 9:44
Píšete, že morální je nelhat

proč tedy lžete o případu Škarky?

I kdybych nad vším ostatním začal přemýšlet, že třeba máte i pravdu, pak ta lež z vás dělá nedůvěryhodného tlachala.

2 0
možnosti

vena65

6. 6. 2012 9:49
Re: Píšete, že morální je nelhat

A s tím vaším vydáním to bylo taky malinko jinak než píšete. Někteří krátkou paměť mají, ale zdaleka ne všichni.

1 0
možnosti

kuča

6. 6. 2012 3:34
POslouchal jsem Vás, stálo to za to.....

:-).....v tomto případu je tolik náhod, tolik těžko pochopitelných situací,tolik úkonů, které se vymykají daným zákonům, že to normálně myslícímu člověku, který se probere mediální masáží, vrtá hlavou. Klesající preference ODS, vzestup pro ČSSD, denně propírané a neřešené rozkrádačky ODS, tak se to vyřeší. Recept byl v minulosti vyzkoušen! Národu předhozen zloděj několika milionů (na miliardy je rychle zapomenuto), jeho převoz to jsou policejní manévry, aby se zdůraznila nebezpečnost těžkého zločince...no divadýlko! A národ je spokojen. Dejte lidu chléb a hry, jak říkal blahé paměti Nero a předhazoval křesťany lvům! R^R^

4 0
možnosti

Roman37c

6. 6. 2012 6:24
Re: POslouchal jsem Vás, stálo to za to.....

Národu předhozen zloděj několika milionů;-D To víš že jo. Pokud jde o miliony, jsou to drobné a nikdo by to neměl řešit. Rath měl zkrátka smůlu. Stejně jako zloděj flašky v SM, který se nechal chytit, zatímco bankovní loupežník si s miliony užívá v tropech:-)

1 0
možnosti

fáfa

6. 6. 2012 1:28
Jste ubožák bez morálky.

4 0
možnosti

Koulehranatá.

6. 6. 2012 12:23
Re: Jste ubožák bez morálky.

R^

1 0
možnosti

Roman37c

5. 6. 2012 22:34
Ale no tak soudruhu poslanče.

Vás pravda stejně nezajímá. Pokud bude Rath odsouzen, pak si to jistě dokážete odůvodnit. Spokojený budete pouze tehdy, pokud bude očištěn. Výrok "Nevinen" je ten jediný pro vás správný.

1 0
možnosti

prezent

6. 6. 2012 9:24
Re: Ale no tak soudruhu poslanče.

Pravda hlavně nezajímá Vás.Jen papouškujete co jste se dozvěděl jako každý z nás.Vlastně tedy,pouze minimum informací.A to Vám stačí k jednoznačnému odsouzení?Je to celé směšné.Pokud by jste chtěl takto ,,poctivě pokračovat",tak bychom se mohli dočkat hodně prořídlých  zastupitelstev měst,hejtmanství a neposlední řadě vlády a parlamentu.Bohužel máte dvacet let zpoždění.Proč jste se třeba meotřel o pana M.kalouska,Vondru,Béma.Řebíčka či jiné hvězdy ze seriálu  Tunelování Čech ?

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

5. 6. 2012 22:24
Pozor, Huml, kdo lže, krade!

A občas se za krádež dostanou u nás do kriminálu i politici, jak jsi viděl na kámošovi Davidovi. Jinak s těmi veletoči, co předvádíš, fakt obdivuji, že můžeš ještě lidem na oči. Sám jsi totiž nakonec škemral, aby tě ke stíhání nevydali. Teď tady plácáš, že je David nevinný, ale stíhat ho necháš, aby se mohl očistit. Takže ty jsi nevinný nebyl?

2 0
možnosti

Stanislav Huml

6. 6. 2012 23:24
Re: Pozor, Huml, kdo lže, krade!

myslím, že jsi něco hulil. Jinak bys člobrdo mluvil jinak viď. Nu nic, máme naštěstí stenozáznam, jak jsem neškemral, ale žádal o vydání víš: http://www.psp.cz/eknih/2010ps/stenprot/014schuz/s014182.htm#r6

0 0
možnosti

Alka.24

5. 6. 2012 20:56
Mě se

hrozně líbí, že už máte viníky. Kubice, Nečas.. a spol., ale že si někdo hrabe do svý vlastní kapsičky nepřipustíte. Voliči hloupý budou, ale tupý? To snad zase ne;-€

1 0
možnosti

Stanislav Huml

6. 6. 2012 23:25
Re: Mě se

tohle nebylo vůbec o Rathovi. Pokud bylo do vlastní kapsičky, musí platit padni komu padni. To tam také je.

0 0
možnosti

ciric

5. 6. 2012 20:35
Kecy

Je neskutečné, jak zde všichni místo argumentů používají pouze invektivy vůči pisateli blogu. Ten rozpor,zda vše kolem poslance Rátha, bylo v souladu se zákony stále trvá. Jsou podány námitky, odvolání a spousta dalších kroků. Jenže teď soudy neoplývají takovou rychlostí, jak na začátku případu. Předpokládám, že se ještě hodně budeme divit a spousta z vás nepřizná, jak velmi jste hned nepochybovali.

4 0
možnosti

Obyčejný člobrda

5. 6. 2012 22:55
Re: Kecy - co nebylo v souladu se zákony?

Obhájci využívají právo zanášet do procesu pochybnosti, což je v souladu se zákonem. Neznamená to ale, že postup policie byl nezákonný. Mnohé z toho, co napadají, nejsou nakonec ani zákonné úpravy, ale pouze postupy, které se v policii v minulosti nějak zaběhly. Právě polapení Ratha je nejlepším argumentem pro to, aby ty postupy byly změněny. To bylo levičáckých nářků, jak Rampula zametá kauzy ODS, ale sotva zavřeli Ratha, všichni levičáci chtěli, aby to převzal Rampula. Tady nejde o to, jestli někdo kradl více, než Rath, to je na dalším vyšetřování. Rath ale evidentně kradl, tak do vězení patří (což nakonec odhlasoval i Paroubek, komouši a další modly ultralevice).

1 0
možnosti

Nesehnutý

5. 6. 2012 19:47
Váš proslov jsem poslouchal velice pozorně.

Poslanci vaše nepřímé varování, že si neuvědomují, že se i oni mohou v budoucnu stát obětí podobné hry přijali vlažně. Jak jsem psal v článku, chovají se stádovitě, vystrašeně a nemají odvahu veřejně vystoupit proti tomu, co se děje. Buďto je to tím, že sami mají strach, nebo tím, že se jedná o "nenáviděného" MUDr. Ratha. Jsem rád za váš článek, protože je mezi tou spoustou kognitivně simplexních názorů většiny blogerů ojedinělý. Není se čemu divit, problém vidí optikou informací z médií a navíc si myslí, že jich se to přímo nikdy nedotkne. Za tento článek děkuji, dávám karmu a přeji klidný večer. J. Kucharovic R^

12 0
možnosti

ahaswer

5. 6. 2012 20:09
Re: Váš proslov jsem poslouchal velice pozorně.

Je dobře,že vás média neovlivňují a ani z nich nečerpáte. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4066x
Poslanec, hájící zájmy občanů.

Seznam rubrik